Sosyal Medya

Güncel

Bu teröristleri ihbar edene 4 milyon

Siirt'te eylem hazırlığında olduğu öğrenilen terör örgütü PKK üyesi 3 kişi güvenlik kameralarına yakalandı. Emniyet, ihbar edene ödül verileceğini açıkladı.



Siirt'te eylem hazırlığında olduğu öğrenilen terör örgütü PKK üyesi 3 kişi güvenlik kameralarına yakalandı. Emniyet, ihbar edene ödül verileceğini açıkladı
Siirt polisi, şehir merkezinde eşkali belirlenen 3 terör örgütü mensubunun video ve fotoğrafları basına servis etti. Teröristlerin yakalanmalarını sağlayan vatandaşlara 300 bin ile 4 milyon lira arasında ödül verileceği bildirildi.
 
4 MİLYON TL'YE KADAR ÖDÜL
 
Siirt Emniyet Müdürlüğü, ÅŸehir merkezinde yan yana yürürken görüntülenen 3 teröristin video ve fotoÄŸraflarını basına servis etti. Ä°l Emniyet Müdürlüğünden konu ile ilgili yapılan açıklamada, PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deÅŸifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, il merkezinden bulundukları deÄŸerlendirilen terör örgütü mensuplarına ait fotoÄŸrafların açıklamada belirtildiÄŸi ifade edilerek, “Terör örgütü mensuplarının mevcut konumlarını 155-156-140 ve Siirt ValiliÄŸine ait 0 484 223 2030 numaralı hatlara ihbar ederek yakalanmalarını saÄŸlayan vatandaÅŸlarımız için, Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren suçların aydınlatılmasını ve suç faillerinin yakalanmasını saÄŸladıklarından, www.terorarananlar.pol.tr internet adresinde belirtilen farklı renk kategorileri baz alınarak 300 bin TL ile 4 milyon TL aralığında ödüllendirme yapılacaktır" denildi.
 
SÄ°Ä°RT/Ä°HA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.