Sosyal Medya

Dünya

Ekrem Dumanlı'dan ABD açıklaması

FETÖ'nün medya imamı Ekrem Dumanlı, dün bir AVM'de çekilen fotoğraflarının ardından görüntülerinin çekilmesne ateş püsküren Dumanlı, ABD'de yaşadığını kabul etti.



Ekrem Dumanlı, 2015 yılının Ekim ayında Belarus üzerinden ABD'ye kaçmıştı. Görgü şahitleri Ekrem Dumanlı'nın Pensilvanya'da görüldüğünü iddia ederken, medya bu iddiayı doğrulayamamıştı. Ekrem Dumanlı'nın dün ABD'nin New Jersey eyaletinde bir AVM'de çekilen görüntüleri sosyal medyada günün konusu oldu.

KUMPASÇI EKREM DUMANLI'DAN PİŞKİN AÇIKLAMA!

Görüntülerinin çekilmesine ateÅŸ püsküren FETÖ'nün imamı Dumanlı, ABD'ye kaçtığını kabul etti. Medyada çıkan haberler üzerine Twitter'dan açıklama yapan "Tabi ki uzayda deÄŸilim, dünyanın pekçok ülkesine gidip geliyorum" dedi.

15 Temmuz FETÖ darbesinden sonra bir süre sosyal medyayı kullanmayan Ekrem Dumanlı'nın sosyal medya paylaşımlarından açık açık darbecileri savunduğu dikkatlerden kaçmadı. FETÖ'nün sosyal medyadaki tetikçileri bir süre "darbeyi biz yapmadık" yalanına sığınmış, bu yalan tutmayınca darbecilere gizli destek vermeye başlamıştı. FETÖ'nün tüm darbecileri ve ailelerini maaşa bağladığı biliniyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.