Sosyal Medya

Dünya

ABD'den bir Erdoğan itirafı daha!

Hillary Clinton destekçisi ABD'li bir emekli diplomattan, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında itiraf gibi sözler...



ABD'nin eski Ankara Büyükelçisi James Jeffrey'den sonra bir itiraf gibi açıklamada Hillary Clinton destekçisi bir emekli diplomattan geldi.

"ERDOÄžAN, HALKA NE DÄ°YORSA O..."

HaberTürk'ten Serdar Turgut'a konuÅŸan ABD'li eski diplomat, ErdoÄŸan ile ilgili olarak “Bugüne kadar çalıştığımız tüm dünya liderleri bize kapalı kapılar ardında, ‘Ben yurtiçi siyasetin gereÄŸi halka şöyle konuÅŸuyorum. Ama siz bunlara fazla önem vermeyin, onlar iç politika gereÄŸidir. ABD ile biz dış politikanın gereklerini yaparız’ derdi. Bizler ErdoÄŸan’dan bu tür konuÅŸmanın ikinci bölümünü hiç duyamıyoruz. Yani halka ne dediyse dış politkasını da ona göre ayarlıyor ve böylece aramızda konuÅŸma imkânı da kalmıyor.”yorumunda bulundu.

ABD'Lİ ELÇİ DE İTİRAF ETMİŞTİ: ERDOĞAN YALTAKLANMIYOR

GeçtiÄŸimiz günlerde ABD'nin eski Ankara Büyükelçisi James Jeffrey'den ilginç bir açıklama gelmiÅŸti. Jeffrey bir gazeteye verdiÄŸi ropörtajda "Suudlar, Mısırlılar her koÅŸulda bize yaltaklanıyor. ErdoÄŸan ise bizimle çatışıyor, çeliÅŸkilerimizi yüzümüze vuruyor, dostumuz olmaya çalışmıyor. Bu yüzden ErdoÄŸan Washington'da ve Avrupa'da sevilmiyor" demiÅŸ ve ardından "Bize yaltaklansanız böyle olmayacak" diye eklemiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.