Sosyal Medya

Güncel

Adil Öksüz kaçırıldı mı?

Hain darbe girişiminin kilit isimlerinden biri olan FET֒nün TSK imamı Adil Öksüz’ün, son olarak görüldüğü Sakarya Akyazı’dan alınıp İncirlik’e götürüldüğü öne sürüldü. Facebook Twitter Linkedin Google Gönder



15 Temmuz darbe giriÅŸiminin kilit ismi ve örgütün TSK imamı Adil Öksüz'ü arama faaliyetleri devam ediyor. Darbenin planlayıcısı Öksüz'ü yakalamak için Emniyet ve MÄ°T'in Türk 'hacker'lardan oluÅŸturduÄŸu özel bir ekip çalışıyor. Emniyet ve istihbarat birimlerinin yaptığı araÅŸtırmalara göre, darbe giriÅŸiminin ardından Sakarya'nın Akyazı ilçesinde görülen Öksüz'ün sığınabileceÄŸi noktalara dair iki güçlü iddia bulunuyor. Ä°lk iddiaya göre, 15 Temmuz gecesi darbe giriÅŸiminin üssü Akıncı'da yakalanan ve serbest bırakılan Öksüz, Ä°ncirlik Hava Ãœssü'ne sığındı. Öksüz'ün, son olarak görüldüğü Akyazı'dan alınarak Ä°ncirlik Ãœssü'ne götürüldüğü belirtildi.

KARGO UÇAÄžIYLA ABD'YE KAÇIRILDI

ABD ordusu tarafından kullanılan Ä°ncirlik Hava Ãœssü'nde askeri gizlilik kapsamında Türkiye'nin herhangi bir denetimi bulunmayışının Öksüz'ün özgürce saklanabileceÄŸi bir ortam oluÅŸturduÄŸu belirtiliyor. Ä°ncirlik Ãœssü'ne götürüldüğü öne sürülen Öksüz'ün buradan kargo uçaklarıyla ABD'ye kaçırılmış olabileceÄŸi ihtimali üzerinde de duruluyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.