Sosyal Medya

Güncel

Başbakan'dan Bahçeli'ye: 'Doğru söze ne denir?'

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşuyor.



BaÅŸbakan Binali Yıldırım, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuÅŸuyor. BaÅŸbakan Yıldırım, konuÅŸmasından hemen önce MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli'nin baÅŸkanlık sistemi açıklamasına iliÅŸkin "DoÄŸru söze ne denir"yorumunu yaptı. 

Yıldırım'ın konuşmasından satır başları;

Can Azerbaycanlı kardeşlerimize buradan Türk milletinini selamlarını sevgilerini iletiyorum.

Ä°llerimizde devam eden yatırım ve hizmetleri deÄŸerlendirme fırsatı buldum. 

Uzun vadede geleceği yatırım yapma planlarınız varsa İstanbul Finans Merkezi sizin için en güvenli limandır.

Bugün Fırat Kalkanı Operasyonu'nun 56. günündeyiz.Hareketın baÅŸlangıcından bu yana 1250 kilometrekarelik bir alan güvenlik hale geldi. Burada artık Cerabluslu ve civarda yaÅŸayan köylüler tekrar dönüp yerleÅŸmeye baÅŸladılar. Önce Cerablus ardından Rai ve nihayet Dabık'ı DEAÅž'tan temizledik ve üzerine efsaneler uydurulan Dabık da güvenlik bir yer haline geldi. 

"KİLİS'E ATILAN ROKET SALDIRILARINI DA ÖNLEMİŞ OLDUK"

DEAÅž teröristleri tarafından Kilis'e atılan roket saldırıları da önlenmiÅŸ oldu. BaÅŸka silahlar ele geçirirlerse o da aynı ÅŸekilde tehdit olmaya devam eder. Bizim amacımız bölgede barışı, güvenliÄŸi ve istikrarı saÄŸlamak. Türkiye ülkemize yönelik her türlü tehdide karşı gerekeni anında yapar. Hiç kimsenin iznine, icazetine ihtiyacımız yok. Türkiye, hudutlarının güvenliÄŸini her ÅŸart altında korumaya devam edecek. 

"OPERASYONDA DA OLACAĞIZ, MASADA DA OLACAĞIZ SÖZÜNÜN ARKASINDAYIZ"

Musul'da uzun süredir konuÅŸulan operasyon baÅŸladı. Olan biteni yakından takip ediyoruz. Planlarımız, hesaplarımız yapılmıştır. Türkiye'nin aleyhine herhangi bir durum ortaya çıkarsa gereken adım anında atılacak ve misliyle karşılık verilecektir. Operasyonda da olacağız, masada da olacağız sözünün arkasındayız. 

"UYARILAR DÄ°KKATE ALINMADI"

Åžu anda operasyonda ön saflarda olanlar bizim BaÅŸika'da eÄŸittiÄŸimiz milislerdir. Ninova mücahitleri operasyona katılmışlardır. Havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 

DEAÅž terör örgütünün bu müdahaleden sonra çıktığını bugün bütün dünya biliyor. (2003 iÅŸgali) Uyarılar dikkate alınmış olsaydı Irak bugünkü gibi istikrarsız bir ülke olmayacaktı. Åžu anda Irak'ın yarısı PKK, YPG ve DEAÅž gibi örgütlerin kontrolüne geçmiÅŸtir. DiÄŸer yarısı da uluslararası güç tarafından korunmaktadır. Irak'ta yeni yezidlere de kerbelalara da asla göz yummayız. 

Aziz millet kendi ülkesinin ve komÅŸu milletlerin beka mücadelesini de gerçekleÅŸtirdi. PKK ile FETÖ ortak hareket ettiler. Çünkü ikisi de maÅŸa, iki maÅŸayı aynı el tutuyor. Bunların ne dinle, ne milletle alakaları var. Ä°ki örgüt de tek bir amaca, kendi hedeflerine hizmet veriyor. Türkiye'nin bekası için, istiklalimiz için içerde ne gerekiyorsa yapacağız, dışarıda da aynen yapacağız. 

Devleti tehdit eden, milleti esir almak isteyen karanlık yapının mensuplarını savunmaya kalkmak ayrı bir ihanettir. 

 

Kaynak: AjansHaber

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.