Sosyal Medya

Güncel

15 temmuzda FETÖ'cü askerin ByLock üzerinden PKK ile mesajlaştıkları ortaya çıktı!

Burdur’da ByLock programı kullandığı tespit edilen askerin 15 Temmuz gecesi WhatsApp üzerinden PKK terör örgütü üyeleri ile konuşmaları tespit edildi.



Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BUTSO) Ekim Ayı Meclis Toplantısı, Fevzi Oktay başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda konuÅŸan Vali Åžerif Yılmaz, Burdur’da, Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik soruÅŸturma kapsamında bugüne kadar 408 kamu personelinin açığa alındığını, 262 personelin ihraç edildiÄŸini ve 235 personelin ise göreve iade edildiÄŸini söyledi.

Burdur’da FETÖ’nün yapılanmasıyla ilgili çalışmalar yapıldıktan sonra adli sürecin baÅŸlatıldığını hatırlatan Yılmaz, bu süreç içerisinde de örgütle baÄŸlantısı olan kim varsa hiç tereddüt etmeden savcılığa teslim ettiklerini anlattı.

Yılmaz, FETÖ ile PKK terör örgütünün baÄŸlantısıyla ilgili ÅŸunları söyledi: 

“Ä°limizde 15 Temmuz sonrası göreve baÅŸlayan bir askerde ‘ByLock’ tespit edildi ve tutuklandı. Bu kiÅŸi 15 Temmuz gecesi WhatsApp üzerinden PKK terör örgütü ile iletiÅŸim saÄŸlıyor. 

Bu ne ile karşı karşıya olduÄŸumuzun çok açık bir göstergesidir. Kendimiz de ÅŸahit olunca bunu ilk defa paylaşıyorum. Böyle bir örgütle karşı karşıyayız. Kimlerin uÅŸaklığını yaptıklarını bu milletin çok iyi bilmesi lazım.”

“ByLock” programının internetten indirilmediÄŸini ve örgüt içi iletiÅŸimi saÄŸladığını dile getiren Vali Yılmaz, “Böyle bir ağın içerisinde olan bir kiÅŸi 15 Temmuz gecesi PKK terör örgütü militanı ile görüşüyor. Onların siyasi temsilcileri ile deÄŸil dikkat edin." dedi.

Yılmaz, "Onun için ülkemizin içinden geçtiÄŸi durum ve ÅŸartları bu milletin çok iyi bilmesi lazım. Onun için de sizler sanayici olarak üzerinize düşeni yapın. Bu ekonomik savaÅŸta da bu milletin galip gelmesi lazım. 500 milyar dolar ihracat hedefinin yakalaması için hep beraber çalışılması lazım.” diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.