Sosyal Medya

Güncel

Gaziantep'te ikinci canlı bomba da kendini patlattı

Gaziantep'te polisin operasyonu esnasında ikinci bir patlama meydana geldi.



Gaziantep Burak Mahallesi'ndeki bir apartmana operasyon düzenlendi. Operasyon düzenlenen apartmanın 3’üncü 4’üncü katlarında ÅŸiddetli patlama meydana geldi. 

İkinci patlamanın da bir canlı bombadan kaynaklandığı öğrenildi.

Ä°lk operasyon saat 12.45 sularında Åžahinbey ilçesine baÄŸlı BeÅŸyüzevler Evler Mahallesi’nde bir eve yapıldı. 

Polisin bir aydır peÅŸinde olduÄŸu ve öğle vakti adresini saptadığı DAEÅž’li teröristlerin bulunduÄŸu hücre evine düzenlenen operasyonda evde bulunan canlı bomba kendini patlatmış, 3 polis ÅŸehit olmuÅŸ, 4'ü Suriye uyruklu 8 kiÅŸi yaralanmıştı. 

Hücre evi operasyonunda 1 canlı bomba da ölü olarak ele geçirilmişti.

Ä°KÄ°NCÄ° PATLAMA BURAK MAHALLESÄ°'NDE

Kentin BeÅŸyüzevler Evler Mahallesi’nde DAEÅž’in hücre evine yapılan operasyondan sonra, buraya yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Gazikent’teki Burak Mahallesi’nde DAEÅž'li teröristlerin bulunduÄŸu apartmana da baskın yapıldı.

Zırhlı araçlarla bölgeye giden Özel Harekat timlerinin çevre güvenliÄŸi saÄŸladıktan sonra yaptığı baskında önce silah sesleri duyuldu, ardından bir apartmanın 3’üncü 4’üncü katlarında ÅŸiddetli patlama meydana geldi. Patlama ile birlikte binadan etrafa parçaların savrulduÄŸu görüldü.

Olay yerine ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olayda herhangi can kaybı ya da yaralının olup olmadığı hakkında henüz bilgi verilmedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.