Sosyal Medya

Güncel

FETÖ'cülerin panik taktiği

FET֒cü başkomiserin cezaevinden aradığı eşine söyledikleri, örgütün panik dalgası planını gözler önüne serdi.



FETÖ bu kez de cezaevindeki üyeleri üzerinden propaganda peÅŸinde. 'FETÖ üyeliÄŸi' ve 'darbe giriÅŸimi' suçlarından 30 Temmuz'da tutuklanan eski baÅŸkomiser Fatih Günay'ın eÅŸiyle gerçekleÅŸtirdiÄŸi telefon görüşmesi, örgütün amacını ortaya koydu.

RÃœYADA YAÅžIYORLAR

Malatya Cezaevi'nde tutuklu bulunan Günay, 27 Eylül'de eÅŸiyle yaptığı konuÅŸmada, “Gazeteden, radyodan takip ediyorum, ortalık çok karışacak. Dışarı çok çıkmayın, gıda maddelerini arttırın” diyor. EÅŸi S. Günay ise “Birazdan çıkar alırım. Annem rüyasında seni görmüş, eve gelmiÅŸsin, yüzün pırıl pırıl” diye konuÅŸuyor. Fatih Günay da “GeleceÄŸiz geleceÄŸiz. Lamı cimi yok. Allah'ın izniyle çıkacağız. Vatanımız ve milletimiz için çalıştık. Dışarıdaki ite puÅŸta yem olacak deÄŸiliz. Aralık ayını görmeyiz, Kasımda çıkarız” karşılığını veriyor. DinlenildiÄŸini bilmesine raÄŸmen Günay'ın açık açık bu ifadeleri kullanması örgütün kuyruÄŸu dik tutma çabası ve algı operasyonu olarak nitelendirildi.

'ZIRVASINDAN ZÄ°RVESÄ°NE'

Günay konuÅŸmasının devamında, “Telefonu dinleyenler de 'bunlar ne konuÅŸuyor' gibi düşünebilirler. Az kaldı güzelim çıkacağız. 3-5 kiÅŸi deÄŸil, toptan hepimiz çıkacağız. Yani biz çıkmayacağız tek. Tüm Türkiye çıkacak zindandan. Çıkmakla kalmayacağız, biz onları sokacağız içeri. Zırvasından zirvesine, itine kopuÄŸuna, bürokratından bilmem neyine...” ÅŸeklinde konuÅŸuyor. Günay'ın 'zırvasından zirvesine' ifadesini teröristbaşı Fetullah Gülen de bir beddua seansında kullanmıştı.


Kaynak: YeniÅŸafak

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.