Sosyal Medya

Güncel

Tarkim Havacılık'a siyah bant çekildi.

FETÖ ile bağlantılı olduğu için lisansları askıya alınan Tarkim Havacılık'a siyah bant çekildi.



 
FETÖ/PDY’ye finans desteÄŸi saÄŸladıkları gerekçesiyle Akfa Holding ve baÄŸlı ÅŸirketlere yönelik operasyonda, polis Ä°brahim Faruk Bayındır’ın eÅŸi Betül Özbey Bayındır’ın da FETÖ/PDY ile baÄŸlantılı yurtdışındaki kuruluÅŸlara 50 bin dolar para aktardığı bilgisine ulaÅŸtı. Yapılan tespitin ardından Betül Özbey Bayındır aranmaya baÅŸlandı. Ekipler, Betül Özbey Bayındır’ı dün sabah saatlerinde gözaltına aldı. Sorgulanmak üzere emniyete getirildi. Betül Özbey Bayındır’ın emniyetteki sorgusunun ardından Agfa Holding soruÅŸturmasını yürüten Anadolu Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edileceÄŸi bildirildi. 
 
TARKÄ°M’E EL KONULMUÅžTU
 
FETÖ/PDY baÄŸlantısının ortaya çıkmasından sonra yurtdışına kaçtığı bildirilen ve hakkında yakalama kararı çıkarılan Ä°brahim Faruk Bayındır’ın sahibi olduÄŸu Tarkim Havaacılık’ın iÅŸletme hakkı DHMÄ° Genel Müdürlüğü tarafından iptal edilmiÅŸti. Ticari Sicil Gazetesi’ne göre, geçtiÄŸimiz haziran ayında Tarkim Havacılık bir genel kurul düzenledi. Genel kurul kararına göre Faruk Bayındır genel müdürlükten ayrıldı. Yerine eÅŸi Betül Özbey Bayındır getirildi. Faruk Bayındır ayrıca hisselerini de eÅŸine devretti. 
 
KARDEŞİMÄ°N ROLÃœ OLABÄ°LÄ°R’ DEMÄ°ÅžTÄ°
 
Gazeteci Haydar Meriç’in, Fetullah Gülen’in özel hayatına iliÅŸkin kitap yazacağını söylemesinden sonra öldürülmesiyle ilgili soruÅŸturma kapsamında tutuklanan Er-Ah UçuÅŸ Okulu Genel Koordinatörü Ferhat Bayındır, ifadesinde “AÄŸabeyim FETÖ terör örgütü ile baÄŸlantısını bildiÄŸimden, kaset olayında da rol almış olabileceÄŸini ve Haydar Meriç’in öldürülmesi olayında da rolü olduÄŸunu düşünüyorum. Serbest kalmam halinde beni bu duruma düşüren ve itibarımı zedeleyen aÄŸabeyimin yakalanması için elimden gelen her ÅŸeyi yapacağım” dediÄŸi ortaya çıkmıştı.
 
TARKÄ°M’Ä°N YAZISINA SÄ°YAH BANT
 
Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nde bugün açılan Ä°stanbul Airshow havacılık fuarında ilginç bir detay gözlerden kaçmadı. GeçtiÄŸimiz günlerde Devlet Hava Meydanları Ä°ÅŸletmesi tarafından kira sözleÅŸmesi fesh edilen ve Tarkim Havacılığa ait hangar fuarda kapalı dururken, yazılarının söküldüğü de görüldü.  
 
FETÖ/PDY baÄŸlantısının ortaya çıkmasından sonra yurtdışına kaçtığı bildirilen ve hakkında yakalama kararı çıkarılan Ä°brahim Faruk Bayındır’ın sahibi olduÄŸu Tarkim Havacılık’ın iÅŸletme hakkı DHMÄ° Genel Müdürlüğü tarafından iptal edilmiÅŸti. Ticari Sicil Gazetesi’ne göre, geçtiÄŸimiz haziran ayında Tarkim Havacılık bir genel kurul düzenledi. Genel kurul kararına göre Faruk Bayındır genel müdürlükten ayrıldı. Yerine eÅŸi Betül Özbey Bayındır getirilmiÅŸti. Faruk Bayındır ayrıca hisselerini de eÅŸine devretmiÅŸti. Bu arada polis ekipleri bugün Bayındır’ın eÅŸi Betül Özbey Bayındır’ı gözaltına aldı.
 
Kaynak : DHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.