Sosyal Medya

Güncel

FETÖ'nün çöpçatan albümü ortaya çıktı

FETÖ'nün insan kaynakları derneğinin kurucusu Necati Uysal'ın eşi Esra Uysal'ın, örgüt içinde çöpçatanlık yaptığı ortaya çıktı.



Bursa Emniyet Müdürlüğü'nce yaklaşık 9 ay önce 'FETÖ'nün İni' kabul edilen Uludağ Kariyer Derneği'nden elde edilen belgeler, operasyonun daha da genişlemesine neden oldu.

FETÖ'nün çöpçatan albümü ortaya çıktı

Yaklaşık 10 bin kişinin CV'sinin bulunduğu İnsan Kaynakları'nın Sorumlusu 'Semih' kod adlı Necati Uysal'ın, örgüte aldığı gençleri, polis, asker ve adliyeye yerleştirdiği eşi Esra Uysal'ın ise örgüt içersindeki gençleri bir biriyle tanıştırıp evlendirdiği ortaya çıktı.

BİN KİŞİLİK ALBÜM

Esra Uysal'ın oluşturduğu yaklaşık 1000 kişiden oluşan fotoğraf albümündeki gençleri bir birlerine önerdiği ve bu gençlerin evlenmeleri için WhatsApp üzerinde yazışmalar yaptığı tesbit edildi.

VARSA BİR KAÇ TANE DAHA GÖNDER

Esra Uysal'ın, geçmiÅŸ dönemde yaptığı ve daha sonra ortaya çıkartılan yazışmalarında fotoÄŸrafını gönderdiÄŸi bazı gençlerin, "Abla bunlar için teÅŸekkür ederim: Varsa bir kaç tane daha gönder. Ben seçeceÄŸim" diye yazdığı, Esra Uysal'ın ise kendisine, "Bunları buldum. Daha da bulurum" yanıtını verdiÄŸi öne sürüldü.

FETÖ'nün çöpçatan albümü ortaya çıktı

Bu arada bir genç kızın evlenecek kiÅŸiler için oluÅŸturulan albüme kendisinin fotoÄŸrafını eklemesi için yazdığı Esra Uysal'ın ise kendisine, "FotoÄŸraf iyi çıkmamış. Daha iyi bir tane yollayabilir misiniz?" diye cevap verdiÄŸi belirlendi.

 

FETÖ'nün çöpçatan albümü ortaya çıktı

FETÖ'nün çöpçatan albümü ortaya çıktı

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.