Sosyal Medya

Güncel

Kırklareli Valiliği'nden Adil Öksüz açıklaması

Kırklareli Valiliği, Adil Öksüz'ün bir bağ evinde saklandığına ilişkin iddiaların asılsız olduğunu, tahkikatın devam ettiğini açıkladı.



Kırklareli ValiliÄŸi'nden, bazı yazılı ve görsel basında yer alan FETÖ'nün "hava kuvvetleri sorumlusu" olduÄŸu ileri sürülen firari Adil Öksüz'ün Kırklareli'nin ÇeÅŸmeköy köyündeki bir baÄŸ evinde saklandığı yönündeki iddialara iliÅŸkin yapılan yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada konunun güvenlik güçleri ve adli makamlarca incelendiği belirtildi.

İşte o açıklama:

05.10.2016 tarihinde ulusal ve görsel basında iddia edilen konu üzerine Kırklareli İli Çeşmeköy köyü sınırları içerisinde bulunan metruk kulübede, güvenlik birimleri tarafından yapılan inceleme sonucunda, belirtilen metruk kulübenin içerisinin bakımsız ve kalmaya müsait olmadığı, yakın zaman içerisinde de kalındığına dair herhangi bir iz ve emarenin bulunmadığı, yaşamsal malzemelerin (turşu) kullanılacak durumda olmadığı, haricen tüketilmiş hiçbir gıda malzemesi artığı bulunmadığı tespit edilmiştir.

Firari Adil Öksüz'ün Kırklareli'nde bir bağ evinde saklandığına ilişkin iddialar, gerçeği yansıtmamakla birlikte tahkikat titizlikle sürdürülmektedir

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.