Sosyal Medya

Coğrafyamız

Türkiye'den Cerablus'a 2 tır dolusu yardım

AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanlığının kampanyasıyla toplanan 2 tır dolusu yardım malzemesi, Cerabluslulara dağıtıldı.



Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DAEŞ'ten kurtarılan Cerablus halkına, Türkiye'den insani yardımlar sürüyor.

Bu kapsamda AK Parti Sivas Gençlik Kolları BaÅŸkanlığının, "Mazlumlar İçin Sınırları AÅŸan Gençlik" sloganıyla düzenlediÄŸi kampanyada toplanan 2 tır dolusu yardım malzemesi, ilçeye ulaÅŸtı.

Söz konusu malzemeler, Özgür Suriye Ordusunun denetiminde Cerablus Meydanı'nda halka dağıtıldı.

Türkiye'den Cerablus'a 2 tır dolusu yardım

AK Parti Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Yardımcısı Tarık Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her zaman mazlumların yanında olduklarını söyledi.

Kampanyaya katkı sunanlara teÅŸekkür eden GüneÅŸ, "Bugün bizi buluÅŸturan kardeÅŸliktir, burada yardımlarımızı dağıtacağız inÅŸallah, daha öncede yardımlarımız olmuÅŸtu, bundan sonrada olmaya devam edecek. Allah'ın izniyle nerede bir mazlum varsa AK Parti olarak onların yanında olacağız." dedi.

Cerablus'un özgürleştirilmesinde etkin rol oynayan Sultan Murad Tümeni komutanlarından İsmail Arap da yardımlardan dolayı AK Parti Gençlik Kollarına teşekkür etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.