Sosyal Medya

YaÅŸam

Liseli Melis'in ölümüne sebep olan sürücü serbest kaldı

İzmir'de liseli Melis'e çarpan sürücünün serbest kalmasına ailesi ve arkadaşları isyan etti.



Ä°zmir'in Konak Ä°lçesi'nde, direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpan motosikletin sürücüsü Burak HaÅŸlak'ın 3 bin TL kefaletle serbest bırakılmasına, aynı kazada motosiklette bulunan ve hayatını kaybeden 16 yaşındaki Melis Kadriye Uçak'ın ailesiyle arkadaÅŸları isyan etti.

TUTUKLANMASI Ä°STENDÄ°

Liseli gencin eğitim gördüğü okul önünde toplanan ailesi ve arkadaşları, 4 yıl önce de karıştığı trafik kazasında 1 kişinin ölümüne 1 kişinin de yaralanmasına neden olup tutuklanan daha sonra cezaevinden çıkan Haşlık'ın tutuklanmasını istedi.

Liseli Melis'in ölümüne sebep olan sürücü serbest kaldı

İKİNCİ ÖLÜMLÜ KAZASI

Gözü yaÅŸlı anne Güler Erdeniz, "Kızımın ölümüne neden olan kiÅŸinin ikinci ölümlü kazası, serbest bırakılmasına çok üzüldüm. Önceki kaza nedeniyle tutuklanmış ve 15 gün önce denetimli olarak serbest bırakılmış. Ben baÅŸka kimsenin ölmesini istemiyorum. Olayı gören bir kiÅŸiye ulaÅŸtım ve motosikletin saatte 120 kilometre hızla gittiÄŸini söyledi. Ancak motosiklet sürücüsü saatte 40 kilometre hızla gittiÄŸini söylemiÅŸ. Yalan ifade vermiÅŸ. Sürücünün babası görüşmek için bizi arıyor.

ÖNCEKİ DAVADA 5 BİN TL PARA TEKLİFİ..

Önceki olayda, ölen kiÅŸinin evine gidip 5 bin TL para teklif etmiÅŸler ve davadan çekilmelerini istemiÅŸler. Aynı kazada ağır yaralanan kiÅŸinin de evine gitmiÅŸler ve ÅŸikayetten vazgeçmemiÅŸler. Bizlerle de anladığım kadarıyla anlaÅŸmak istiyorlar ama biz mahkemede görüşeceÄŸiz. Gerekirse evimi satar yine de mahkemede bu iÅŸin sonuna kadar takipçisi olurum." dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.