Sosyal Medya

Güncel

Bahçeli: Yenikapı ruhuna bağlılığımız da tartışmasızdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ,"Yenikapı ruhuna bağlılığımız da tartışmasızdır" açıklamasında bulundu.



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

‘MHP Ä°ÅžBÄ°RLİĞİNE HAZIRDIR’
 
Ve MHP her türlü yapıcı iÅŸ birliÄŸi ve yakın temasa hazırdır. Ciddi köklü ve kalıcı tedbirlerin alınmaması halinde terör Türkiye’yi yutacaktır. Bu sorunun çözülememesi durumunda iç savaÅŸ ortamının oluÅŸacağını artık herkesin idrak etmesi gerekmektedir. Silahlı mücadele yanından sosyal ve ekonomik tedbirlerin alınması gerekmektedir.
 
OHAL süresinin 3 ay daha uzatılması faydalı olacaktır.
 
Bahçeli'nin açıklamalarının satırbaşları şöyle:
 
"FETÖ'cülerin kandırmadığı, tuzaÄŸa çekmediÄŸi kimse kalmamıştır. FETÖ Anadolu'nun istilası amacıyla, özel eÄŸitimden geçirilerek, soysuz ve hıyanet temelli bir çetedir. 15 Temmuz'da yaÅŸananlar tam da budur. Yeni bir darbeye yeltenenler, önce bizim bedenlerimiz çiÄŸnemek zorundalar. Yenikapı ruhuna baÄŸlılığımız da tartışmasızdır. Bugüne kadar 8 adet KHK çıkarılmış, çok sayıda asker ve sivil nitelikli kiÅŸi açığa alınmıştır. Devletteki dip bucak temizliÄŸi devam etmektedir. FETÖ karşısında Çanakkale ruhu ile ÅŸehit olmuÅŸ kardeÅŸlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum.

Hukukun üstünlüğü herkes için bağlayıcıdır. Suçun sabit olması için mahkeme kararını beklemek gerekir. Adalete güvenelim, hukuka inanalım.

Ergenekon ve Balyoz davalarında yaşayan rezaleletlerin bir daha yaşanmaması için herkesi sorumluluğa davet ediyorum.

15 Temmuz’un arkasındaki asıl faillerin deÅŸifre edilmesi halinde diÄŸer alanlardaki soruÅŸturmalar çorap söküğü gibi gelecektir.

ABD’nin PYD’ye yaptığı silah yardımları bizi endiÅŸelendirmektedir.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.