Sosyal Medya

Güncel

CHP'li vekiller Türkiye'yi ABD'ye şikayet etti

ABD'ye giden CHP'li vekiller, Türkiye'nin politikalarını eleştirip, CHP'nin iktidara gelmesi durumunda neler yapacağını anlattı.



Washington'da yaptıkları kapsamlı görüşmelerde, CHP olarak iktidara gelmeleri halinde uygulayacakları politikaları ele aldıklarını söyledi.

CHP'LÄ° VEKÄ°LDEN TÃœRKÄ°YE'YE ELEÅžTÄ°RÄ°LER

Türkiye'nin dış politikasını ABD'de yerden yere vuran CHP'li vekil, "Gördüğümüz ÅŸu; Türkiye mezhepçi bir politikayla özdeÅŸleÅŸir hale geldi ve Türkiye bölgede yalnızlaÅŸtı.

Türkiye aslında hiçbir dönemde olmadığı kadar eleÅŸtiriliyor, Türkiye'de medyanın üzerine uygulanan baskı burada konu ediliyor. Kimle görüşürsek bu konu açılıyor. Dolayısıyla Türkiye'de hakikaten bir dönem baÅŸladığı ve bu dönemin Türkiye'nin demokratik yapısına zarar verdiÄŸi belirtiliyor. Biz bunu çok açık gördük" diye konuÅŸtu.

ÖZTÃœRK YILMAZ DAEÅž'Ä°N ELÄ°NDEN KURTARILMIÅžTI

Eski Musul konsolosu Öztürk Yılmaz DAEŞ'in elinde mahsur kalmış konsolosluk personeliyle beraber esir alınmıştı. Devletin büyük bir operasyonuyla kurtarılan Öztürk o gün hükümet için övgü dolu sözler söylerken CHP'den Ardahan milletvekili seçildikten sonra ağız değiştirdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.