Sosyal Medya

Güncel

MHP dışladı, CHP sahiplendi



Rus uçağı pilotunun ailesine ev verme teklifi sonrası kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildiÄŸi MHP'den istifa eden Antalya'nın Kemer Ä°lçe Belediye BaÅŸkanı Mustafa Gül, CHP ile anlaÅŸtı. BaÅŸkan Gül, "YetiÅŸtiÄŸimiz yerde, bundan sonra siyasetimizi devam ettireceÄŸiz"dedi.

Suriye sınırında düşürülen Rus uçağı pilotunun ailesine ev verilmesi teklifini gündeme getirmesinin ardından MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli'nin "Partimizden Kemer Belediye BaÅŸkanı seçilen ÅŸahıs, düşürülen Rus uçağında can veren pilotun ailesine ev verecekmiÅŸ. Tam bir akıl tutulması" diye tepki gösterdiÄŸi, MHP'nin kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk etmesi sonrası ise geçen Temmuz ayında partiden istifa eden Kemer Belediye BaÅŸkanı Mustafa Gül, CHP ile anlaÅŸtı.

"MHP KABULLENEMEDÄ°"

Konuyla ilgili DHA'ya açıklama yapan Mustafa Gül, aileden gelme CHP'li olduğunu belirtirken, 2 dönem belediye başkanlığı seçimini kazandığı MHP'ye de teşekkür etti. Düşürülen Rus uçağı pilotunun ailesine ev verme teklifinin örnek davranış olduğunu aktaran Başkan Gül, ancak MHP'nin bu işi kabullenememesi sonrası istifa ettiğini hatırlattı.

"CHP'DEN AYRI OLDUĞUMUZA ÜZÜLEN ÇOK İNSAN VARDI"

CHP'ye geçmesiyle ilgili CHP Ä°l BaÅŸkanı Semih Esen ve MuratpaÅŸa Belediye BaÅŸkanı CHP'li Ãœmit Uysal ile görüştüklerini söyleyen BaÅŸkan Gül, "YetiÅŸtiÄŸimiz, 40 yıl emek verdiÄŸimiz –ki biliyorsunuz geçmiÅŸte Kemer'de CHP belde teÅŸkilatı ve ilçeyi de ilk kuran bendim- onun için yetiÅŸtiÄŸimiz yerde bundan sonra siyasetimizi devam ettireceÄŸiz. Tabi ki Cumhuriyet Halk Partisi'nden ayrı olduÄŸumuza üzülen çok insan vardı. Seçimlerde Cumhuriyet Halk Partili insanlarımızın da yüzde 60'ı bana oy veriyordu. Ayrı kalmaktan onlar üzüldü, biz üzüldük. Artık beraberce yuvamızda partimize hizmet etmeye devam edeceÄŸiz" diye konuÅŸtu.

MERAL AKÅžENER'LE FOTOÄžRAFI SÃœRECÄ° BAÅžLATTI

Düşürülen Rus uçağının pilotunun ailesine ev hediye etmek istemesi bardağı taşıran son damla olsa da Gül'ün partiden ayrılmasını baÅŸlatan süreç Meral AkÅŸener’le fotoÄŸraf çektirip sosyal medya üzerinden paylaÅŸması olmuÅŸtu.

Mustafa Gül CHP ile anlaştı

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.