Sosyal Medya

Güncel

'Türkiye toprakları iki devlete verilecekti'

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,15 Temmuz darbe girişimiyle Türkiye topraklarının iki devlete verilmenin hesapları yapıldığını belirterek, “Bu işgal girişiminin sonunda hedeflenen şey Ermenistan ve kürdistandı" dedi.



Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, memleketi Denizli’de Gönüllü TeÅŸekküllerle bir araya gelerek, Moody’s’in Türkiye notunu ‘Baa3’ten ‘Ba1’e çekmesi üzerine sert tepki gösterdi.

Denizli polis evinde gerçekleÅŸtirilen yemekli toplantıya, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Ä°l BaÅŸkanı Necip Filiz, Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Mustafa Alper, Pamukkale Ãœniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin BaÄŸ, Denizli Ä°l Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız, Denizli Ä°l Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Denizli Sanayi Odası BaÅŸkanı Müjdat Keçeci, AK Parti Denizli milletvekilleri çok sayıda sanayi, iÅŸ adamı ve STK temsilcisi katıldı. Bakan Zeybekci, toplantıda Denizli’nin sorunları dinledi. Toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zeybekci, FETÖ’nün darbe giriÅŸimi ile Moody’s’in Türkiye hakkında verdiÄŸi kredi notu konusunda açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz’un bir darbe giriÅŸimi olmadığını, 15 Temmuz’un bir iÅŸgal giriÅŸimi olduÄŸunu belirten Bakan Zeybekci, “15 Temmuz yıllardan beri kurulan, kurgulanan bir oyunun, senaryonun, son aÅŸamasıydı, son sahnesiydi. Yıllardan beri hazırlanan o ihanet kurgusunun, zaman içindeki denemeleriyle, yani bu Gezi olaylarıyla, 17-25 Aralık’la veya ondan önceki E-Muhtırasıyla veya baÅŸka ÅŸekilde devrede olan bir oyundu. Birilerinin kurguladığı bir ihanet giriÅŸiminin Türkiye’yi bölme giriÅŸimiydi. Bunu yapanlar, asla affedilmeyecek, ağırlaÅŸtırılmış müebbet yediÄŸi zaman hücre hapsiyle orada kalacak. Ama bunları hukuk içinde yapacağız.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.