Sosyal Medya

Güncel

ABD'nin teröristleri sosyalizm devrimini koruyormuş!

İngiltere, İrlanda ve Kanada gibi Batı ülkelerinden gelip terör örgütü YPG'ye katılanlar güya sosyalist devrimi koruyor.



AMERÄ°KA'NIN KUACAÄžINDA SOLCULUK YAPAN MAÅžALAR

Sadece Türkiye'de değil, dünyadaki çoğu sosyaliste özgü bir davranış, yıllarca karşı oldukları, hatta düşman ilan ettikleri Amerikan emperyalizminin gölgesinde solculuk yapmak..

YPG'nin Batılı teröristleri devrimin bekçisiymiş
(Önceki gün Suriye'deki 
YPG bölgesinde Amerikan bayrakları dalgalanıyordu)

Son fotoğraflar PKK'nın Suriye kolu YPG'nin işgal ettiği Suriye bölgesinden geldi. Amerikan bayrakları, Türk ordusunun olası operasyonlarına tedbir olarak YPG'liler tarafından bazı binalara asıldı.

Fotoğraflar sadece Amerika'nın bölgede YPG'ye olan desteğini değil, yıllarca sosyalizm rüyaları kuranların Amerikan emperyalizmine nasıl maşa olduklarını göstermesi açısından enteresan.

YPG'nin Batılı teröristleri devrimin bekçisiymiş

Şimdi de İngiltere, İrlanda ve Kanada gibi Batı ülkelerinden gelip YPG'ye katılan teröristler röportajlar veriyor, fotoğraflar çektiriyor 'Kobani devrimini koruduklarını' iddia ediyor..

İşte YPG bünyesindeki İngiliz teröristlerin sloganvari röportaj konuşmalarından bazıları:

YPG'nin içindeki Batılı teröristlerin kurduÄŸu Bob Crow grubunda Ä°ngiltere, Ä°skoçya, Ä°rlanda ve Kanada’dan gelen ve yaÅŸları 24 ila 35 arasında deÄŸiÅŸen kırk kadar savaşçı bulunuyor.

YPG'nin Batılı teröristleri devrimin bekçisiymiş

ASKERÄ° DENEYÄ°MLERÄ° YOK

Suriye’ye IŞİD’le savaÅŸmaya giden birçok Batılı eski askerin aksine Bob Crow grubundaki savaşçıların hiçbiri daha önce bir askeri tecrübesi bulunmayanlardan oluÅŸuyor.

YPG'nin Batılı teröristleri devrimin bekçisiymiş

"21. YÃœZYILIN DEVRÄ°MÄ°NÄ° KORUYORUZ"

İşyerlerimizi bırakıp silahlı mücadeleye katıldık. Bazılarımız sabit fikirli Marksistlerken bazılarımız daha serbestlik taraftarı ancak bu gibi farklılıklar burada kaybolup gidiyor. Devrimlerin böyle eğilimleri oluyor. Eski asker falan değiliz, bizim motivasyon kaynağımız bu değil. Biz kızıllarız. 21. yüzyılın devrimini koruyoruz.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.