Sosyal Medya

Güncel

81 ille gidecek

Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz sonrası 81 ili ziyaret ederek halka teşekkür edecek.



BaÅŸbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz darbe giriÅŸiminin ardından OHAL’in bitmesiyle birlikte teÅŸekkür mitinglerine baÅŸlamaya hazırlanıyor. BaÅŸbakan Yıldırım’ın ekim ayı içerisinde baÅŸlaması planlanan teÅŸekkür mitingleri takvimi kapsamında 81 ile gideceÄŸi öğrenildi. 

NÄ°ÄžDE'DEN BAÅžLAYACAK

Henüz planlama aÅŸamasındaki mitinglerin NiÄŸde’den baÅŸlaması tasarlanıyor. 15 Temmuz darbe gecesi Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda darbeci askerlere karşı koyan ve ÅŸehit olan Ömer Halisdemir’in memleketi olan NiÄŸde’den baÅŸlayacak mitinglerin günde 2 bazen de 3 ilde olabileceÄŸi de ifade ediliyor.

Yıldırım, gittiÄŸi illerde 15 Temmuz’da ÅŸehit olanların hem ailelerine hem kabirlerine de ziyaret gerçekleÅŸtirilecek. El konulan bazı yurt ve okullara ÅŸehitlerin adları verilirken yenilenen bu kurumların bazılarının açılış törenlerine Yıldırım’ın da katılabileceÄŸi ifade ediliyor.

MUHALEFETE DAVET

Yıldırım’ın 81 ildeki mitinglere CHP ve MHP’li milletvekilleri ile il baÅŸkanlarını da davet edilmesinin planlandığı da belirtildi. Mitinglerde parti simgeleri yerine Türk bayrakları ile miting alanlarının hazırlanması planlanıyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.