Sosyal Medya

Güncel

TSK'daki darbecilere içki serbest namaz yasak!

FETÖ'nün darbe girişimde kullandığı TSK'daki üniformalı teröristlerine dinle alakası olmayan bir profil çizmelerini istediği ortaya çıktı.



Sivas’ta, FETÖ’nün darbe giriÅŸimine iliÅŸkin soruÅŸturma kapsamında etkin piÅŸmanlık hükümlerinden faydalanan ve ifadesinin ardından adli kontrol ÅŸartıyla serbest bırakılan Jandarma TeÄŸmen A.Ç., terör örgütüyle ilgili itiraflarda bulundu. TeÄŸmen A.Ç., ”TSK’ya girmeden önce askeriyede kılacağım namazın korku namazı olduÄŸunu, teyemmümle abdest alacağımı, gözümle ima yoluyla nasıl namaz kılacağımı bana tarif ettiler. Askeriyede arada sırada içki içen, kadına zaafı olan, dinle alakası olmayan bir profil çizmem istendi. Ä°zinler, cuma, bayram dahil hiçbir namaza gitmeyeceÄŸim hususlarını söyledi” diye konuÅŸu.  A.Ç, TSK’daki FETÖ üyelerinin örgütle baÄŸlantılı gazete ve dergileri okuması ve okul ve dershanelerine aile fertlerinden birinin gitmesinin yasak olduÄŸunu da anlattı..

GATA’NIN ÖNEMÄ°

TeÄŸmen A.Ç. üniversite sınav sonuçlarına göre hukuk fakültesini kazanabilecek puan almasına raÄŸmen FETÖ mensupları tarafından telkin edilerek askeri okula yönlendirildiÄŸini söyledi. A.Ç.  “Sınavları kazanıp saÄŸlık raporu almaya gittiÄŸimde göz muayenesinde elenmek için harfleri yanlış okuduÄŸum halde beni geçirdiler. Benim önümde göz muayenesinden dolayı birçok kiÅŸiyi elediler. Örgüt içerisinde Türk Silahlı Kuvvetleri açısından en deÄŸerli birimler Jandarma ve GATA’ dır. Çünkü sınavlara giren kiÅŸilerin elendiÄŸi en önemli bölüm saÄŸlık bölümüdür” ifadelerini kullandı.

AMAÇ PARALEL DEVLET

Örgütün stratejisinin her türlü gizli yöntemle Paralel Devlet Yapılanması oluÅŸturmak olduÄŸunu anlatan A.Ç., finansın ise iÅŸ adamları, esnaf ve memur kesimden “himmet” adı altında toplanan paralardan karşılandığının altını çizdi. A.Ç. evlilerden maaşının yüzde 5’inin, bekarlardan ise yüzde 10’unun ‘himmet’ adı altında talep edildiÄŸini, kendisinden de bu paranın istendiÄŸini söyledi.  A.Ç, örgütten kopanlara, bir gün geri döneceÄŸi umuduyla ‘Ãœmit’ kod adı verildiÄŸini de sözlerine ekledi.

KAYNAKSTAR GAZETE

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.