Sosyal Medya

Güncel

FETÖ liderinden Obama'ya: Erdoğan'ı devirin

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, Obama'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı durdurması için çağrıda bulundu.



Darbe giriÅŸimine yönelik operasyonların 'cadı avı olduÄŸunu' iddia eden teröristbaşı, "ErdoÄŸan'ı kimsenin durduramadığını" belirterek, Obama ve diÄŸer ülkelerin liderlerinden "Bu gidiÅŸatı durdurmalarını" istedi. Gülen ayrıca, örgütün faaliyetleriyle ilgili olarak da, "PiÅŸman deÄŸilim" dedi.

15 Temmuz darbe giriÅŸiminin mimarı, terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen, örgütün faaliyetleri için, "Bu bağımsız olmanın bedeli olarak tanımlanabilir. Ben piÅŸman deÄŸilim" dedi.

ABD haber sitesi Politico'nun sorularını yanıtlayan Gülen, Türkiye'nin acı çektiÄŸini ve CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın sorumlu olduÄŸunu iddia ederek, "Tek üzüntüsünün, bu gidiÅŸatın karşısında kimsenin duramıyor olması"olduÄŸunu söyledi.

DÜNYA LİDERLERİNE KÜSTAH ÇAĞRI

ErdoÄŸan'ı durdurması için açık çaÄŸrıda bulunan teröristbaşı, darbe giriÅŸimine iliÅŸkin operasyonları 'cadı avı' olarak niteleyerek, "Ancak dünya liderleri bu cadı avına karşı etkili bir turum geliÅŸtirmezse Türkiye'de cumhurbaÅŸkanını durduracak bir iç dinamik yok" dedi.

"PİŞMAN DEĞİLİM"

2011 yılından sonra CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın sonra FETÖ'nün CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın karşısında tutum sergilediÄŸini söyleyen FETÖ elebaşı, "Bu bağımsız olmanın bedeli olarak tanımlanabilir. Ben piÅŸman deÄŸilim, dostlarımın da piÅŸman olduÄŸunu sanmıyorum" dedi.

"ERDOÄžAN BENÄ° CÄ°DDÄ°YE ALMAZ"

Gülen daha sonra gelen bir soru üzerine ise, "CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın benimle konuÅŸmaya deÄŸeceÄŸini düşüneceÄŸini sanmıyorum" dedi. Daha önce CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'a mektup gönderdiÄŸini hatırlatan Gülen,"GiriÅŸimlerimin hiçbiri ciddiye alınmadı" diye konuÅŸtu.

Teröristbaşı Gülen, Obama'dan da, "Türkiye'yi doÄŸru yönlendirmeyi" beklediÄŸini söyledi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.