Sosyal Medya

Güncel

'FETÖ'ye Türk yasağı'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün yurt dışı okullarında 'Türk ve Türkiye' unvanlarını kullanmasının yasaklanacağını açıkladı. PKK ile FETÖ'nun, DEAŞ ile DHKP-C'nin bir farkı olmadığını belirten Erdoğan, Suriye'de gerçekleştirilen askeri harekatıyla ilgili "Bu plan, Türkiye'nin sınırlarını güvence altına alma planıdır" dedi.






Teşkilat şeması önümüze geldiğinde, bu kişi sadece Türkiye'yi ele geçirme hesabı içinde olan bir meczup değil, bir terörist başı değil. En tepe noktaya geliyor, orada kainatın imamı olarak geçiyor. 170 ülkede ele geçirme gayreti içinde. O okullarda devlet başkanından, hükümet başkanına, ileri gelenlerin çocuklarını yetiştiriyorlar. O çocuklar yarın en üst düzey yönetici olacak. Onlar bu tür görevler üstlenmeye başladılar. Türk Cumhuriyetlerinde bu tür aktif görevleri var. Belgeleriyle anlatıyorum. Beni anlamakta zorlanıyorlar.

Dün Bakanlar Kurulu toplantısında hemen bir düzenleme yapalım, Bakanlar Kurulu kararı ile olursa öyle yapacağız, veyahut da KHK içerisine sokup, dünyadaki bizim bilgimiz dışında nerede 'Türk', 'Türkiye' ünvanı varsa bunların hepsini yasaklamamız lazım. Hemen dışişleri bakanlıklarına bunları bildirelim ve o ülkelerin yönetimlerine bunu bildirmek suretiyle bir daha bu ünvanların yasaklanmasını isteyelim. Çünkü bunun üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar, hala bu mevcut.

 

Bu plan, Türkiye'nin sınırlarını güvence altına alma planıdır


Şu anda Cerablus'ta artık DEAŞ diye bir şey kalmadı. Onlar kaçacak biz kovalayacağız. Rai'de aynı şekilde. Orada da adımlarımızı attık, orada da yürüyoruz. Devam edeceğiz. Nereye kadar? Onu da açıklamaya gerek yok, bizim de kendimize göre bir planımız var. Bu plan nedir? Bu plan, Türkiye'nin sınırlarını güvence altına alma planıdır. Biz bir terör koridorunun oluşturulma gayretlerine 'evet' diyemeyiz. Hem burada diplomatik görüşmelerimizi yaptık, yapacağız ama bir diğer taraftan da biz bu sınırlarımızı terör koridoru olmaktan çıkartıp, bir barış koridoru haline getireceğiz. Bizim Suriye'nin topraklarında zerre kadar gözümüz yok.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.