Sosyal Medya

Güncel

Akşener MHP'den ihraç edildi

MHP, Meral Akşener'in ihraç edildiğini duyurdu. Ayhan Erel, Ali Sağır ve Mehmet Bilgiç'le ilgili ise eksik evrak tamamlanınca karar verilecek



Milliyetçi Hareket Partisi, muhaliflerin safında yer alan Meral AkÅŸener’in ihraç edildiÄŸini duyurdu. MHP Genel Merkezi’nden Merkez Disiplin Kurulu BaÅŸkanı Halil Öztürk’ün açıklaması şöyle:

"MHP Tüzüğü’nün 11., 79. ve 81. maddeleri uyarınca tedbirli olarak kesin çıkarma cezasıyla cezalandırılması istemiyle Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edilmiÅŸ bulunan Meral AkÅŸener hakkında düzenlenen disiplin soruÅŸturması dosyası münderecatı Merkez Disiplin Kurulu’nca müzakere edilmiÅŸ, müzakereler sonucunda yapılan gizli oylamayla Milliyetçi Hareket Partisi Ä°stanbul ili, Ãœsküdar Ä°lçe TeÅŸkilâtı Ãœyesi Meral AkÅŸener’in Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü’nün 78/4 - (c) , (e) , (g) , (h) ve (i) maddeleri uyarınca parti üyeliÄŸinden ‘kesin çıkarma’ cezasıyla cezalandırılmasına, 08.09.2016 tarihinde oy birliÄŸiyle karar verilmiÅŸtir."

Çağrı heyeti üyeleri Ayhan Erel, Ali Sağır ve Mehmet Bilgiç hakkındaki disiplin soruşturması ise eksik evrak tamamlanınca sonuçlandırılacak.

Kaynak: Al Jazeera

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.