Sosyal Medya

Güncel

CHP'li Tekin: Kendimi Taksim Meydanı'nda asarım

CHP Milletvekili Gürsel Tekin, Mahmut Övür'ün iddiasıyla ilgili çok sert çıktı. CHP'li Tekin, 'İspat edilsin, kendimi Taksim Meydanı'nda asarım' dedi.



CHP Milletvekili Gürsel Tekin, yazar Mahmut Övür'ün bugünkü köşesindeki ’Pensilvanya’da 4 CHP’li’ baÅŸlıklı yazısında kendisinin 3 CHP’li ile birlikte Pensilvanya’da Fethullah Gülen ile görüştüğü iddialarına yanıt verdi.

'FETÖ TEMİZLİĞİ SİYASİLERDEN BAŞLAMALI'

Gürsel Tekin, "EÄŸer FETÖ ve Paralel Yapı ile hesaplaşılacaksa, bu iÅŸe siyasi yapıdan baÅŸlanmalı. Suçlu arayanların izleyeceÄŸi yol çok basit. Doları yani parayı, para hareketlerini takip etsinler suçluyu bulurlar. Yani bu iÅŸe siyasilerden baÅŸlanmalı, 550 milletvekilinin dokunulmazlıklarını kaldırsınlar bu iÅŸ çok kolay çözülür. Ä°hbar mektupları ile ihbarcılarla bu çeteyi çökertemezsiniz" dedi.

'KANITLASINLAR, TAKSÄ°M MEYDANI'NDA KENDÄ°MÄ° ASARIM'

Gürsel Tekin söz konusu iddia için 'Size 3 gün süre. Bilgi kaynağınız o aÅŸağılık kimse, bunu bilmek istiyoruz. Yazmazsanız yargıya gideceÄŸim. Yargıda paylaÅŸacağım çok ÅŸeyler var, onu da sen çok iyi biliyorsun. Pensilvanya’ya gidiÅŸimi merak etmiÅŸ olabilirsin. Hadi beni aramadın. THY’ye sormaz mısınız? Tekin Ailesi’ni bir araÅŸtırın. Kimdir, nedir, kimin nesidir? 200’e yakın birinci derecede sayabileceÄŸim akrabam var. Çekirdek aile dediÄŸimiz Tekin Ailesi’ne baktığımızda bir tek kiÅŸi bu çetelerle görüşmüş mü? Bir kere fıtratımız kabul etmez ya! Falan cemaat, filan cemaat noktasını boÅŸ verin. Bizim cemaatimiz, kıblemiz belli. Tek cemaatimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün altı oklu Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bunun dışında herhangi bir cemaatle, sorunum da yok. Cemaatler aynı zamanda bir sosyal olgudur, bu baÅŸka bir ÅŸey. DeÄŸil Gürsel Tekin, ailemin içinden herhangi birinin fotoÄŸrafını paylaşınlar, Taksim Meydanı’nda kendimi asmazsam dünyanın en aÅŸağılık adamıyım' diye konuÅŸtu.

Kaynak: AjansHaber

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.