Sosyal Medya

Güncel

FETÖ'cüler cezaevinde bile boş durmuyor! Not yazıp...

15 Temmuz darbe girişiminin ardından tutuklanan FETÖ'cüler cezaevlerinde de boş durmuyor.



15 Temmuz darbe giriÅŸiminin ardından yakalanan ve haklarında yürütülen soruÅŸturma kapsamında tutuklanan cuntacı hainlerin ceza evinde kendi aralarında haberleÅŸtikleri belirlendi. FETÖ’cülerün cezaevindeki havalandırmayı kullanarak kendi aralarında not pusulalarıyla haberleÅŸtikleri ortaya çıktı. FETÖ’cülerin yazdıkları notlarda ilk duruÅŸma gününde ailelerin geniÅŸ katılımlı bir miting hazırlığı içinde oldukları da belirlendi.

FETÖ’CÃœLER CEZAEVÄ°NDE BÄ°LE BOÅž DURMUYOR

FETÖ’cüler cezaevinde de boÅŸ durmuyor. FETÖ soruÅŸturması kapsamında tutuklanıp Silivri Cezaevi’ne konulan Ramazan K. ile Recep K.’nın, 27 AÄŸustos 2016 tarihinde diÄŸer FETÖ/PDY tutuklularla iletiÅŸim kurmak için harekete geçtiÄŸi ve koÄŸuÅŸ bahçesinde içinde notlar yazılı pusula attıkları tespit edildi.

AİLELERİN MİTİNG İÇİN ORGANİZE OLMALARINI İSTİYORLAR

Atılan pusulalar önce cezaevi yönetimi tarafından incelendi. FETÖ’cülerin tutuklu yakınlarından ilk duruÅŸma gününde büyük bir miting düzenlemeleri ve bunun için de organize olmalarını istedikleri belirlerdi.

--2383627

SOSYAL MEDYAYI DA KULLANMAK Ä°STÄ°YORLAR

 Bir baÅŸka notta ise:  “Yeni mevzular var ilk görüşte aileler paylaÅŸsın. Toplu bir miting tarzı bir ÅŸey olacak maksimum katılım saÄŸlansın” yazıldığı belirlendi.

CEZAEVİ VAİZİ ÖMER FARUK ŞENTÜRK TUTUKLANDI

 FETÖ lehine söylemleriyle gündeme gelen ve  MÄ°T TIR’larının durdurulması öncesinde olaydan haberdar olduÄŸu anlaşılan Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanlığı Ãœsküdar Müftülüğü Cezaevi Vaizi Ömer Faruk Åžentürk tutuklanarak cezaevine konuldu. FETÖ vaizinin evinden 1 dolar çıktı.

Kaynak: AkÅŸam

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.