Sosyal Medya

Güncel

Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı tutuklandı

FETÖ'ye yönelik TUSKON operasyonunda gözaltına alınan Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı tutuklandı.



TUSKON operasyonunda gözaltına alınan Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu 11 iş adamı daha tutuklandı.

FETÖ/PDY'nin iÅŸ dünyasına yönelik baÅŸlatılan soruÅŸturma kapsamında 20 gündür gözaltında tutulan Kadir TopbaÅŸ'ın damadı Ã–mer Faruk Kavurmacı FETÖ üyeliÄŸi ve örgüte finans saÄŸlama suçundan tutuklandı.

TOPLAM 28 Ä°ÅžADAMI TUTUKLANDI

FETÖ'nün TUSKON ile ekonomik yapılanmasına ilişkin yapılan operasyon kapsamında 65 işadamı tutuklamaya sevk edilmiş, bunlardan 16'sı sabah saatlerinde tutuklanmıştı.

Sorguları devam eden 22 iÅŸadamının da iÅŸlemleri tamamlandı. Aralarında Kadir TopbaÅŸ'ın damadı Ã–mer Faruk Kavurmacı'nın da bulunduÄŸu 12 iÅŸ adamı daha tutuklandı, böylece tutuklanan iÅŸadamı sayısı 28'e yükseldi. Aynı operasyonda Faruk Güllü de tutuklanmıştı.

TUTUKLANAN O Ä°SÄ°MLER

Salih Zeki Azak, Salih Zenginer, Ruhi Gürer, Ramazan Alpay, Ömer Faruk Kavurmacı, Nihat Kurt, Mustafa Zenginer, Murat Atakan Kayalar, Mehmet Zenginer, Selahattin Altuntaş, Selahattin Keleş.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.