Sosyal Medya

Güncel

Mete Yarar'a silahlı saldırıda yeni gelişme

Güvenlik uzmanı Mete Yarar'a yönelik silahlı saldırıya ilişkin Avşa Adası'nda yakalanan 2 şüpheli, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.



İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edilen şüpheliler E.B. ve V.Ö, soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdi.

Savcılık, ifadelerinin ardından 2 şüpheliyi "mağdurun bir senedi vermeye mecbur edilmesi suretiyle yağma" ve "kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk etti.

Nöbetçi Sulh Ceza HakimliÄŸi'nde ifade veren şüpheli E.B, kimseden zorla senet almadığını savunarak, "Mete Yarar benim kendisine para getirdiÄŸimi zannetmiÅŸti. Ancak biz ona borcumuz olmadığını hesaplamıştık.

Kendisi bana senetleri uzattı. Fakat para olmadığını anlayınca senetleri elimden çekti ve senetler yırtıldı. Benim üzerimde ruhsatsız tabanca vardı. Onun üzerinde silah olduğunu biliyordum çünkü kendisiyle her görüşmemizde bizi tehdit eder tarzda 'ben özel kuvvetlerden emekliyim' şeklinde konuşmalar yapıyordu.

Ben ne kimseyi gasbettim ne de kimseyi vurmaya çalıştım. Mete Yarar para getirmediÄŸimizi anlayınca bize küfretti. Ben masadan kalkıp gitmeye çalışınca beni tuttu." iddiasında bulundu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.