Sosyal Medya

Güncel

MHP Akşener'ci teşkilatları feshetti

Meral Akşener'i destekleyen MHP'nin Kavaklıdere, Köyceğiz ve Ortaca ilçe teşkilatları, genel merkez kararıyla feshedildi.



MHP Kavaklıdere Ä°lçe BaÅŸkanı Ãœmit Alper, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, kongre sürecinde genel baÅŸkanlığa adaylığını açıklayan Meral AkÅŸener'i desteklemeleri nedeniyle bu kararın alındığını iddia etti.

Fesih kararının kendileri için sürpriz olmadığını belirten Alper, kendisinden sonra göreve atanacak yönetime ÅŸimdiden "hayırlı olsun" dileÄŸinde  bulundu.

Alper, "Tüm seçimlerde en iyi bir ÅŸekilde dimdik mücadelemizi verdik, iktidar partisine ve büyükÅŸehir etkisine raÄŸmen seçimlerde ikinci parti olduk.  Gün geldi partiyi temsilcisiz bırakmamak adına belediye baÅŸkan adayı da olduk. Görev yaptığımız süre boyunca partimizle ilgili doÄŸru olduÄŸuna inandığımızı  cesaretle her makama aktardık" dedi.

MuÄŸla'da Kavaklıdere'nin yanı sıra KöyceÄŸiz ve Ortaca ilçe  teÅŸkilatlarının genel merkez kararıyla feshedildiÄŸi öğrenildi.

Kentte daha önce de MHP'nin Bodrum, Milas, YataÄŸan, Ula, MenteÅŸe,  Dalaman ve Seydikemer ilçe teÅŸkilatları feshedilmiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.