Sosyal Medya

Güncel

Türkiye-Çin arasında 4 önemli anlaşma!

Cumhurbaşkanı Erdoğan G20 zirvesi için gittiği Çin'in Hangzhou kentinde Cin devlet başkanı Şi Çinping ile görüştü. Türkiye'ile Çin halk Cumhuriyeti arasında 4 anlaşma imzalandı



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Ã‡in Halk  Cumhuriyeti CumhurbaÅŸkanı Åži Cinping ile görüştü. CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, G20 Devlet ve Hükümet BaÅŸkanları Zirvesi'ne  katılmak amacıyla bulunduÄŸu Çin'in Hangzhou kentindeki Xi-hu Devlet Konukevi'nde,  Åži Cinping ile bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleÅŸen görüşmenin ardından liderler, iki ülkenin  heyetleri arasındaki toplantılara baÅŸkanlık etti.

TÃœRKÄ°YE Ä°LE Ã‡Ä°N ARASINDA 4 ANLAÅžMA Ä°MZALANDI

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, G20 Zirvesi için geldiÄŸi Hangzhou'da Çin ile Türkiye arasında çeÅŸitli alanlarda 4 anlaÅŸma imzalandı.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, Ã‡in Devlet BaÅŸkanı Xi Jinping ile görüşme gerçekleÅŸtirirken yapılan heyetler arası görüşmenin ardından iki ülke arasında çeÅŸitli alanlarda 4 anlaÅŸma imzalandı. Çin Halk Cumhuriyeti Ulusal Enerji Ä°daresi ile Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı arasında yenilenebilir enerji alanındaki iÅŸbirliÄŸi anlaÅŸması ve kömür alanındaki iÅŸbirliÄŸi anlaÅŸması imzalandı. Öte yandan iki ülke arasında Türkiye’nin antep fıstığının Çin’e ithal edilmesi anlaÅŸmalarının imzalandığı törende CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan ve Çin Devlet BaÅŸkanı Xi Jinping de hazır bulundu.

 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çin Halk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Şi Cinping ile görüştü.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak amacıyla bulunduğu Çin'in Hangzhou kentindeki Xi-hu Devlet Konukevi'nde, Şi Cinping ile bir araya geldi.
 
Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından liderler, iki ülkenin heyetleri arasındaki toplantılara başkanlık etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.