Sosyal Medya

Güncel

Katliam aracı HDP'li belediyenin!

11 kişinin şehit olduğu Şırnak'ta Polis kontrol noktasına saldırının gerçekleştirildiği aracın HDP'li belediyeye ait olduğu ortaya çıktı



Cizre Çevik Kuvvet Grup AmirliÄŸi’ne 50 metre mesafedeki polis kontrol noktasına PKK’lı teröristler tarafından 10 ton patlayıcı ile düzenlenen saldırıda kullanılan hafriyat kamyonunun HDP’li belediyeye ait olduÄŸu ortaya çıktı. Terör örgütü PKK ile Türkiye partisi olduÄŸunu iddia eden HDP’nin kirli iÅŸbirliÄŸi, 11 polisin ÅŸehit olduÄŸu, aralarında 6 aylık bir bebeÄŸin de bulunduÄŸu 78 kiÅŸinin yaralandığı hain saldırıda bir kez daha tescillendi. AK Parti’den milletvekili adayı olan Cihan Güven, “Hiç şüphe yok kamyon Cizre Belediyesi’ne ait. Ancak, ilçeden deÄŸil Silopi tarafından geliyor. Kamera kayıtlarında bunun görüldüğü söylendi. Polis de bu tespiti yaptı” dedi.

YALANLAMA OLMADI

Terör örgütü PKK’nın üstlendiÄŸi saldırıda kullanılan hafriyat kamyonunun HDP/DBP’li Cizre Belediyesi’ne ait olduÄŸu bilgisi olay günü gündeme gelmiÅŸti.  Bu iddiaya bir yalanlama gelmemesi dikkati çekmiÅŸti.

BU İLK DEĞİL

Mardin’in Artuklu ilçesindeki Cevizlik Jandarma Karakolu’na 9 Temmuz’da 8 ton patlayıcıyla düzenlenen saldırıda kullanılan kamyonun da HDP’li Mazıdağı Belediyesi’ne ait olduÄŸu ortaya çıkmıştı. Saldırıda 2 askerin ÅŸehit olmuÅŸ, 1 kadın da yaÅŸamı yitirmiÅŸti. Van’ın Ä°pekyolu ilçesinde ise polisle girdikleri çatışmada öldürülen biri kadın 3 teröristin kullandığı otomobilin HDP’li BüyükÅŸehir Belediyesi’ne baÄŸlı Su ve Kanalizasyon Ä°daresi’ne ait olduÄŸu belirlenmiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.