Sosyal Medya

Güncel

Konya'daki elektrik kesintisi halkı askeriyenin önüne döktü

Konya genelinde yaşanan elektrik kesintisinin ardından vatandaşlar valilik ile askeriyenin önüne akın etti. Türk bayraklarıyla toplanan grup, Vali Canbolat'ın herhangi bir olumsuzluk bulunmadığına ilişkin açıklama yapması üzerine dağıldı.



Konya'da il genelinde gece saatlerinde yaklaşık yarım saatlik bir elektrik kesintisi yaşandı.

Konyalı vatandaşlar, kesintinin ardından valilik ve askeriyenin önüne döküldü.

Kısa sürede toplanan yüzlerce kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla valilik önünde beklemeye başladı.

 



Bu sırada arıza giderilerek kentin tamamına elektrik yeniden verildi ancak vatandaşlar, Vali Yakup Canbolat tarafından açıklama yapılmadan alandan ayrılmak istemedi.

Canbolat, bir süre sonra Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "Bir teknik arıza nedeniyle ilimizde kısa süreli elektrik kesintisi olmuştur. Şu an itibarıyla il geneline elektrik verilmiştir. Başkaca bir sorun gözükmemektedir. Vatandaşlarımıza hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederim. Herkese iyi geceler." ifadelerine yer verdi.

 

Bir teknik arıza nedeniyle ilimizde kısa süreli elektrik kesintisi olmuştur. Şuan itibariyle il geneline elektrik verilmiştir. ++

Başkaca bir sorun gözükmemektedir. Vatandaşlarımıza hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederim. Herkese iyi geceler...



Vali ile konuşmadan dağılmadılar

Bu açıklamayı yeterli görmeyen grup, aralarından bir kişinin Canbolat ile telefonda görüşmesi ve onun söylediklerini aktarmasının ardından dağıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.