Sosyal Medya

Güncel

İsmail Kahraman'ın Che Guevara sözlerine açıklama

İsmail Kahraman'ın, Che Guevara hakkında yaptığı söylemlerin ardından TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı açıklama yaptı.



TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın, gençlere, Küba sosyalist devriminde yer alan bir şahsın değil, tarihteki binlerce kahraman ve önderin rol model olarak örnek alınabileceğini tavsiye ettiği bildirildi.

TBMM Basın, Yayın ve Halkla Ä°liÅŸkiler BaÅŸkanlığı, Kahraman'ın, Rize'nin, Fatih Sultan Mehmet tarafından fethediliÅŸinin 555. yılı dolayısıyla dün düzenlenen kutlama etkinliklerindeki konuÅŸmasına dair bazı basın organlarında çıkan haberler Ã¼zerine, yazılı açıklama yaptı.

KAHRAMAN BİR ŞAHIS DEĞİL MİLLİ DEĞERLER ÖRNEK ALINMALI DEDİ

Açıklamada, "Sayın Kahraman tarafından gerçekleÅŸtirilen konuÅŸmada, Küba sosyalist devriminde yer alan bir ÅŸahsın deÄŸil, kendi milli deÄŸerlerimizi özümsemiÅŸ, ülkemizin müreffeh ve barış dolu aydınlık geleceÄŸinin teminatı olan gençlerimize, tarihimizdeki binlerce kahraman ve önderin rol model olarak örnek alınabileceÄŸi ve takip edilebileceÄŸi tavsiye edilmiÅŸtir." ifadelerine yer verildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.