Sosyal Medya

Güncel

Kızı FETÖ'den tutuklanan Gülerce'den ilk açıklama

Star Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce'nin akademisyen kızı Elif Yıldız FETÖ soruşturması kapsamında tutuklandı. Gülerce kızının tutuklanmasının ardından yaptığı açıklamada 'Kızım asla FETÖ'cü değil" dedi.



Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) yönelik soruşturması kapsamında, aralarında, Hüseyin Gülerce'nin öğretim görevlisi kızı Elif Yıldız'ın da olduğu 5 kişi tutuklandı.

Tutuklanan 5 zanlı Sincan Cezaevi'ne gönderildi.

Kızının 'FETÖ' soruÅŸturması kapsamında tutuklanmasının ardından Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Kızım asla FETÖ'cü deÄŸil" dedi.

Uzun yıllar FETÖ içerisinde bulunduktan sonra 17-25 Aralık sürecinde örgütle baÄŸlarını koparan ve itiraflarda bulunan Gülerce'nin kızının tutuklanmasına iliÅŸkin yaptığı o açıklamalar:

Turgut Özal Üniversitesi Grafik Öğretim görevlisi kızım Elif Yıldız savcının talebi üzerine mahkemece tutuklandı. Kızım asla FETÖ'cü değil.

Benim gibi 3 yıldan beri tehditlere rağmen FETÖ ile hayatı pahasına mücadele eden insana kim ne mesaj vermek istiyor? Kim benden rahatsız?

FETÖ ile böyle mücadele edilecekse milletin içine yeni fitneler sokulur. Masumlara, babalarının cezalandırılması için acı çektirilmemelidir

Bu da bana ders olsun Ergenekon ve Balyoz davalarındaki kumpasları araştırmamıştım. Demek hatamın bedeli buymuş... Sonunda adalet kazanacak.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.