Sosyal Medya

Güncel

Şehit ve yaralılar var

Diyarbakır ve ayrıca Bingöl'ün Karlıova İlçesi Cehennem Ormanları'nda PKK'lıları etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyonda teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu uzman çavuş şehit oldu, yaralı askerlerin de olduğu gelen bilgiler arasında



DİYARBAKIR'DA ÇATIŞMA: 4 ŞEHİT

Diyarbakır’ın Lice Ä°lçesi Abalı ile Tapantepe bölgeleri arasında oluÅŸturulan üs bölgesinde görev yapan komando timine, PKK’lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıya askerlerin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 4 asker ÅŸehit oldu, 8 asker de yaralandı. Yaralı askerler helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölgeye takviye askerler sevk edilerek, saldırıyı düzenleyen teröristleri etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon baÅŸlatıldı.

Karlıova’da Cehennem Ormanları’nda bulunan PKK’lıları etkisiz hale getirmek için güvenlik güçlerinin iki gün önce baÅŸlattığı hava destekli operasyonlar sürüyor. Operasyon kapsamında bugün teröristlerin araziye tuzakladığı mayının patlaması sonucu Afyonkarahisarlı uzman çavuÅŸ Kerim Ãœye ÅŸehit oldu.

Bölgede güvenlik güçleri ile PKK’lıları etkisiz hale getirmek için operasyonlarını sürdürüyor. Cehennem Ormanları’nda dün çıkan çatışmada geçici köy korucuları Ä°dris Demir ile Tarık Aydemir ÅŸehit olmuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.