Sosyal Medya

Güncel

Adliyeden firar eden ünlü iş adamı teslim oldu

FETÖ soruşturması kapsamında daha önce adliyeden firar ettiği iddia edilen Fİ YAPI'nın sahibi ünlü işadamı Fikret İnan, teslim oldu.



Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) maddi destek saÄŸlakları iÅŸ adamlarına yönelik apılan operasyon kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Fi-Yapı'nın sahibi Fikret Ä°nan'ın teslim olmak için geldiÄŸi adliyeden kaçtığı öne sürülmüştü. Ä°ddiayö göre 120 iÅŸi adamına yönelik operasyonda hakkında gözaltı kararı bulunduÄŸunu öğrenen Fi-Yapı'nın sahibi Fikret Ä°nan teslim olmak için avukatı ile birlikte Anadolu Adalet Sarayı'na geldi. Avukatı Anadolu Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı, Örgütlü, Kaçakçılık ve Mali Suçlar SoruÅŸturma Bürosu'na giderken Ä°nan onu adliye içinde bekledi. Ä°nan'ın avukatı müvekkilinin teslim olmak istediÄŸini belirtti. Ancak bu sırada Ä°nan teslim olmayarak kaçmıştı. 

HER YERDE ARANIYORDU 
Adliyeden firar ettiÄŸi iddia edilen FÄ° YAPI'nın sahibi ünlü iÅŸadamı Fikret Ä°nan, buSabah avukatı ile Anadolu Adliyesi polis noktasına giderek teslim oldu.Ä°nan, teslim tutanağına "Basından kaçak olduÄŸum haberlerini görünce gelip teslim oldum" dedi. Ä°ÅŸadamı savcılığa sevk edildi.

Kaynak: Milliyet

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.