Sosyal Medya

Güncel

Tam bir sorumsuzluk!

AB Bakanı Ömer Çelik sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Türkiye'nin iç savaşa gittiği yorumlarını sorumsuzluk olarak değerlendirdi



Avrupa BirliÄŸi (AB) Bakanı ve BaÅŸmüzakereci Ömer Çelik Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Gaziantep patlamasını kınadı. Çelik, Gaziantep saldırısının özellikle toplumu bölme amacıyla yapıldığını ifade ederek ''Gaziantep saldırısı ile özellikle toplumu bölme amaçlı, toplumsal birliÄŸimizde çatlak yaratma amaçlı hedef seçildiÄŸi görülüyor" açıklamasında bulundu. 
 
AB Bakanı Ömer Çelik'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle;
 
- Gazi ÅŸehirimiz Gaziantep'e geçmiÅŸ olsun. Åžehitlerimize rahmet, yaralılarımıza ÅŸifa diliyorum. 
 
- Fetö darbe girişimi mağlup edilirken bütün dünya toplumsal bütünlüğümüzü gördü. Darbecilerin bütün hesapları birlik duygumuzla bozuldu.
 
- Gaziantep saldırısı ile özellikle toplumu bölme amaçlı, toplumsal birliğimizde çatlak yaratma amaçlı hedef seçildiği görülüyor.
 
- Terörün bilinen yıkıcılığı ile Fetö darbe giriÅŸimine karşı ortaya çıkan birliÄŸimizi hedef alıyorlar. Bunu görüyoruz. 
 
- Toplumsal hayatımızda fay kırıkları oluÅŸturmalarına müsaade etmeyeceÄŸiz. Tam tersine daha çok bütünleÅŸeceÄŸiz. 
 
TOPLUMSAL BİRLİĞİ HEDEF ALIYORLAR
 
- Fetö ile devleti ele geçiremeyen terör, DAÄ°Åž ve PKK ÅŸubeleriyle toplumsal birliÄŸi hedef alıyor. 
 
- Her bir terör ÅŸubesi toplumumuzun bir kesimini "birlik" duygusundan koparma ayarlı hedef seçiyor. Hep beraber karşı duracağız. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.