Sosyal Medya

Güncel

HDP FETO''nun sözleriyle tehdit etti

Sırtını terör örgütlerine dayadığını açıklayan HDP'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım, "tehdit" olarak yorumlandı.



Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz gecesi İstanbul ve Ankara'da gerçekleştirdiği darbe girişimi, Türkiye halkı ve polis güçlerinin mücadelesi sonucu başarıyla püskürüldü. FETÖ'nün ittifak kurduğu PKK ise yurdun çeşitli noktalarında düzenlediği hain saldırılarla polisi hedef aldı.

Son günlerde Diyarbakır, Van ve Elazığ'da gerçekleştirilen bombalı saldırılara ilişkin olarak PKK'ya karşı net bir tavır alamayan HDP'den yazılı açıklama geldi. Söz konusu açıklamada PKK'nın yer almaması ve saldırılara ilişkin herhangi bir kınama ifadesinin bulunmaması ise dikkatleri çekti.

TEHDÄ°T GÄ°BÄ° PAYLAÅžIM

Elazığ ve Bitlis'te yaÅŸanan hain terör saldırılarının ardından "sırtını PYD/PKK'ya dayadığını" açıklayan Figen YüksekdaÄŸ'ın EÅŸ Genel BaÅŸkan olduÄŸu HDP'nin sosyal medya hesabından "tehdit" olarak yorumlanan bir paylaşım yapıldı.

FETÖ elebaşı Gülen'in daha önceki "Allah evlerinize ateÅŸler salsın" bedduasına da gönderme yapan HDP ÅŸu sözleri paylaÅŸtı:

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.