Sosyal Medya

Güncel

Saldırı sonrası hükümetten ilk açıklama: PKK ihanetini de boşa çıkaracağız

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nde meydana gelen bombalı araçlı saldırı hakkında konuştu.



Elazığ Emniyet Müdürlüğü bahçesinde bomba yüklü araç infilak ettirildi. 3 ÅŸehidin olduÄŸu saldırıda çevredeki binalar ve araçlar da büyük hasar oluÅŸtu. Saldırıya iliÅŸkin ilk açıklamayı Milli Savunma Bakanı Fikri Işık yaptı:

"15 Temmuz'dan sonra ortaya koydukları haince eylem tarzı bizim bildiğimiz ancak dünyanın görmek istemediği yüzünü ortaya koydu. Kendi hedeflerine ulaşmak için hiçbir şeyden kaçınmayacaklarının göstergesi. PKK terör örgütünün bir takım küresel güçlerin istekleriyle hareket ettiğinin göstergesi.

TÜRKİYE 15 TEMMUZ'DAN DAHA GÜÇLÜDÜR

Sivilleri hedef alan bombalı saldırılar düzenlemesinin hiçbir izahı olamaz. Küresel güçlerin maşası olduğunun göstergesi. Bunu 40 yıla yakın zamandır yapıyor ama 15 Temmuz'dan sonra güvenlik güçlerinde bir zaaf oluşmuş gibi bir fırsatçılık gibi bombalı saldırılarla eylem yapması, Ceylanpınar'da 2 polisimizi yatağında şehit etmesi gibidir. Türkiye Cumhuriyeti, 15 Temmuz'dan daha güçlüdür. TSK içine sızmış hainleri kendi içerisinden çok büyük oranda temizlemiştir.

 

PKK İHANETİNİ DE BOŞA ÇIKARACAĞIZ

PKK'nın içeriden destek alma ÅŸansı kalmamıştır. Bundan sonrasını PKK'nın yöneticileri düşünsün. Nasıl FETÖ ihanetini boÅŸa çıkardıysak PKK ihanetini de boÅŸa çıkaracağız. Bölge halkının güvenlik güçleriyle iÅŸbirliÄŸi yapması gerekiyor. Halkımız bu konudaki hazırlıkları en yakın güvenlik gücüne bildirme noktasında çok hassas, bunu artırmaları yerinde olacak"

PATLAMADAN GÖRÜNTÜLER

Bakan Işık: PKK ihanetini de boşa çıkaracağız

Bakan Işık: PKK ihanetini de boşa çıkaracağız

Bakan Işık: PKK ihanetini de boşa çıkaracağız

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.