Sosyal Medya

Güncel

Hanefi Avcı: Adil Öksüz önceden biliniyordu

Eski İstihbarat Daire Başkanı Hanefi Avcı, “Adil Öksüz her şeyi ile biliniyordu” iddiasında bulundu



Eski Ä°stihbarat Daire BaÅŸkanı Hanefi Avcı, Sakarya Ãœniversitesi Öğretim Görevlisi Adil Öksüz’ün yakalandıktan sonra serbest bırakılması hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Avcı, Oda TV haber sitesinde yer alan makalesinde, FETÖ Ä°mamı Adil Öksüz’ün Ankara Akıncı Ãœssü’nde yakalandıktan sonra serbest bırakılmasının akılla ve mantıkla izah edilemeyeceÄŸini savundu.

“Adil Öksüz her ÅŸeyi ile biliniyordu” diyen Avcı, “ Emniyetin bu kiÅŸiyi bırakmaması, sorgulaması gerekiyordu. Sadece bırakmaması deÄŸil, aylar önce bu kiÅŸiyi takip edip izlemesi, irtibatlarını darbe olmadan ortaya çıkarması gerekiyordu, bunu yapılmamasının akılla, mantıkla izahı yok” dedi.

Avcı, “Adil Öksüz yakalanmasına raÄŸmen emniyetteki gruplaÅŸmanın bir neticesi olarak serbest kalmıştır. Ä°fadeyi elinde bulunduranlar, bunu birçok çevreye karşı kullanmak için elde tehdit unsuru gibi tutarken, bu ifadeye dayanarak yapmaları gereken hiçbir iÅŸlemi yapmamış, devlet açısından hayati öneme haiz ele geçen fırsat anlamsız yere kaçırılmıştır” ifadelerine yer verdi.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.