Sosyal Medya

Güncel

Ayyıldız Tim, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi'nin FETÖ ile bağlantılı olduğunu iddia etti

Daha önce yayınladığı bilgilerle büyük ses getiren Türkiye'nin ünlü hacker grubu Ayyıldız Tim, bu kez çok konuşulacak bir iddiayı ortaya attı.



Ayyıldız Tim, Türkiye Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç ile Fetullah Gülen cemaatine yakınlığı ile bilinen İlhan Tanır'a ait olduğu iddia edilen bir yazışmayı yayınladı. Yazışmada büyükelçinin daha önce MİT Müsteşarlığı için adı geçtiği döneme ilişkin ifadeler yer alıyor.

"FETÖ DESTEKLİ MİS MÜSTEŞARI MI OLACAKTINIZ?"

Ayyıldız Tim'in bu yazışmadan hareketle 'FETÖ destekli MÄ°T MüsteÅŸarı mı olacaktınız?'sorusunu yönelttiÄŸi Büyükelçi Kılıç'tan da Twitter üzerinden yanıt geldi. Kılıç, "Benim sadakatimin devletime, bayrağıma ve milletime olduÄŸunu bilen biliyor, en iyi de FETÖ yandaÅŸları biliyor, boÅŸuna karalamaya çalışmayın." açıklamasında bulundu.

Ayyıldız Tim'in Twitter hesabından şu paylaşımlar yapıldı;



Serdar Kılıç ise şu yanıtı verdi;

KILIÇ YAZIŞMALAR İÇİN "KARALAMA KAMPANYASI" DEDİ

“Benim sadakatimin devletime, bayrağıma ve milletime olduÄŸunu bilen biliyor, en iyi de FETÖ yandaÅŸları biliyor, boÅŸuna karalamaya çalışmayın. Bir twit hesabından baÅŸlatılan karalama kampanyası ve bu çerçevedeki hakaretler ve haksız suçlamalar için tabiatıyla yargıya baÅŸvuracağım. Anlaşılan FETÖ mensubu hainler burada yürüttüğümüz mücadeleden çok rahatsız olmuÅŸlar. Daha da olacaklar. Bir adım geri durursam namerdim.”

 

Kaynak: AjansHaber

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.