Sosyal Medya

Güncel

FETÖ'cülerin PKK'yı misliyle vurduk yalanı

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Suriye’den Türkiye topraklarına yapılan havan atışlarına cevap verilmediğini duyurdu.



FETÖ’nün darbe giriÅŸimiyle ilgili soruÅŸturmada Diyarbakır’daki 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti ile Kurmay BaÅŸkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Avni Angun, 7. Ana Jet Ãœs Komutanı TuÄŸgeneral Emin Ayık, Ä°dari Kurmay YarbaÅŸkanı TuÄŸgeneral Mustafa Serdar Sevgili ve Destek YarbaÅŸkanı TuÄŸgeneral Zeki KarataÅŸ’ın da aralarında bulunduÄŸu 45 asker tutuklandı.

TUTUKLANAN 45 RÜTBELİ, TERÖRLE MÜCADELEDEN SORUMLUYDU

Cezaevine gönderilen isimlerin neredeyse tamamı bölgedeki terörle mücadeleden sorumluydu.

FETÖ'cülerin PKK'yı misliyle vurduk yalanı

DAÄžI TAÅžI BOMBALAYARAK HALKI KANDIRDILAR

Star gazetesiden Kemal Gümüş'ün haberine göre FETÖ’cü askerlerin PKK ile sözde mücadele ettiÄŸi, yıllardır dağı taşı bombalayarak kamuoyunu kandırdığı iddia edildi. Cuntacı komutanların PKK ve IŞİD'li teröristlerin sınırdan geçiÅŸlerine izin verdiÄŸini göz önüne seren Åžanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı da bunu doÄŸrulayarak Suriye’den Türkiye topraklarına yapılan havan atışlarına cevap verilmediÄŸi halde, Genelkurmay’ın ‘misliyle karşılık verildi’ diye açıklama yaptığını, ancak bunun doÄŸru olmadığını söyledi.

"MÄ°SLÄ°YLE KARÅžILIK VERDÄ°K" DÄ°YORLAR, O DA YALAN

2014’teki Kobani olayları sırasında askerlerin sürekli zorluk çıkardığını hatırlatan Pınarbaşı, ÅŸunları söyledi: “O dönemde bir günde 12 tane havan yedik. Sınırda göstericiler vardı, çevik kuvvet vardı ancak komutanlık hiçbir ÅŸekilde bu saldırılara cevap vermedi. ‘Karşı tarafa neden cevap vermiyorsunuz?’ diye sorduÄŸumuzda bize ‘orası Suriye toprağı’ dediler. Ancak akÅŸam haberlerine baktığımızda ise ‘misliyle karşılık verildi’ diye Genelkurmay açıklaması yayınlanıyordu. Külliyen yalan... Kamuoyunu yanıltıyorlardı. Hiçbir karşılık vermiyorlardı. Bu ÅŸekilde terör kullanıldı.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.