Sosyal Medya

Güncel

Bombacı koca yakalandı

Bursa’da, dün akşam kendi yaptığı bombayı ayrı yaşadığı eşinin evinin önünde patlatan zanlı, bugün sırtında çantayla gezerken yakalandı



41 yaşındaki Mehmet Ali Y.’nin eÅŸi Kadriye Y., yaklaşık 9 ay önce ÅŸiddetli geçimsizlik sebebiyle çocuÄŸu ile birlikte evi terk etti.

Ä°ÅŸsiz Mehmet Ali Y. ise, dün akÅŸam saatlerinde, kendi yaptığı ve içine bilye, çivi ve maytap gibi cisimler doldurarak desteklediÄŸi el yapımı bombayla, eÅŸinin yaÅŸadığı Ulus Mahallesi’ndeki evin önüne geldi.

EŞİNİN YAŞADIĞI EVİN ÖNÜNDE PATLATTI

Burada bir süre bağırarak tehditler savuran Mehmet Ali Y. ardından hazırladığı bombayı evin önündeki mazgala yerleştirerek patlattı. Patlamanın ardından çevre sakinleri büyük korku ve panik yaşarken, patlayıcının içinde bulunan bilye ve çivi parçaları da bir çok evin camına isabet ederek hasar meydana getirdi.

Olaydan sonra kaçan Mehmet Ali Y.’nin Yavuzselim Mahallesi’nde siyah kıyafetli ve sırt çantalı olarak dolaÅŸmasından şüphelenen vatandaÅŸlar polisi aradı. Kendisini takip eden Yıldırım Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü AraÅŸtırma Bürosu ekiplerini gören Mehmet Ali. Y. kaçmaya baÅŸladı.

Bombacı koca yakalandı

BİR EVİN BAHÇESİNDE YAKALANDI

Zanlı Ayna Sokağı üzerinde bir evin bahçesine girdi. Çocukların haber vermesiyle polis uzun namlulu silahlarla evi kuÅŸattı. Kaçamayacağını anlayan zanlı teslim oldu.

Mehmet Ali Y.’nin çantası içinse bomba imha uzmanı çaÄŸrıldı. Çantadan çakmak gazı, oyuncak, maytap, bant, tornavida, makas ve çivi gibi malzemeler çıktı. Mehmet Ali Y. polis merkezine götürülürken, olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Bombacı koca yakalandı

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.