Sosyal Medya

Güncel

Darbe akşamı inanılmaz olay

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbe girişimi gecesi TÜRKSAT'ta yaşanan inanılmaz olayı anlattı.



Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbe girişimi gecesi TÜRKSAT'ta yaşanan inanılmaz olayı anlattı: İki personeli şehit eden terörist su içerken çömelip üç kere besmele çekmiş. "Olacak iş mi bu?" diye kendisine tepki gösterenlere 'Ben onları öldürerek iyilik yaptım' demiş.
 
MASUM İNSANLARI ÖLDÜRÜP CENNETE GİDECEKMİŞ
 
Adalet Bakanı Bekir BozdaÄŸ, AA Editör Masası'na konuk oldu. BozdaÄŸ darbe gecesi yaÅŸanan bir TÃœRKSAt'ta yaÅŸanan bir olayı şöyle anlattı:  "Ä°ki vatandaşımızı ÅŸehit eden terörist su istiyor, getiriyorlar. Çömeliyor, Besmele çekiyor ve üç yudumda suyu içiyor. O arada rehin olanlar 'Bak siz biraz önce gözünüzü kırpmadan iki kiÅŸiyi öldürdünüz ama bir de çömelip Besmele ile üç yudumda su içiyorsun, olacak iÅŸ mi bu?' deyince 'Ben ona iyilik yaptım' diyor. 'O ÅŸehit, ÅŸimdi cennette. Ben de ÅŸehadet ÅŸerbetini içtim geldim' diyor. Motivasyona bakın. Kimi öldürürseniz öldürün o ÅŸehit olacak, cennete gidecek, siz ona iyilik yapmış olacaksınız. Günah iÅŸlemiÅŸ, suç iÅŸlemiÅŸ olmuyorsunuz. Siz ölürseniz, siz zaten ÅŸehitsiniz. DAEÅž ve PKK da militanlarını böyle motive ediyor. Cami bombalayıp, masum insanları öldürür. Ölenler ÅŸehit zaten, ölürsen sen de ÅŸehitsin, cennettesin, Peygamber'e komÅŸusun, oh ne ala. Böyle bir ÅŸey olabilir mi? Masum insanları öldürüyor, iyilik yaptığını düşünüyor."
 
SAPIK ANLAYIŞIN PEŞİNDEN GİTMEYİN
 
BozdaÄŸ, FETÖ'nün, sapık itikat anlayışının da ortaya çıktığına dikkati çekerek, bu örgüte bir ÅŸekilde bulaÅŸmış olanlara ÅŸu çaÄŸrıda bulundu: "Herkese diyorum ki gelinkonuÅŸun, gerçekleri paylaşın. Türkiye'miz için, evlatlarınız için paylaşın, devletimiz için paylaşın. Bu paylaşımlarla gerçeÄŸin ortaya çıkmasına katkıda bulunun. Türkiye'ye çok büyük zararlar verdiniz, hiç olmazsa bu saatten sonra Türkiye'nin hayrına, gerçekleri söyleyerek daha fazla insanın zihnini uyuÅŸturan sapık anlayışın peÅŸinden gitmeye prim vermeyerek bir adım atalım. Ben eminim ki bu adımı atanlar olacaktır, atmayanlar da olacaktır. Tekrar tekrar çaÄŸrıda bulunuyorum. Aklınızı, kalbinizi rehin etmeyin. Koca koca generaller, hakim ve savcılar, eÄŸitimli insanlar aklını özgürce kullanamadığında ortaya nasıl bir fotoÄŸraf çıktığını da bu hadise gösteriyor. Ben herkesi bildiklerini anlatmaya, adalete yardımcı olmaya, gerçeÄŸin ortaya çıkmasına katkı vermeye çağırıyorum." 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.