Sosyal Medya

Güncel

Kanter Ailesi takiye yapıyor iddiası

FETÖ militanı Enes Kanter ve babası Mehmet Kanter hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Kanter ailesinin hukuki yaptırımlara maruz kalmamak adına 'evlatlıktan reddetme' tiyatrosu sahnelediği iddia edildi. Öte yandan AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, Enes Kanter'in açıklamasını kendisinin yazmadığını iddia etti.



Fetullahçı Terör Örgütü'nün militanı Enes Kanter'i ailesi evlatlıktan reddetti.

OÄŸlunun kandırıldığını iddia eden baba Mehmet Kanter, "Enes'in FETÖ terör örgütü tarafından hipnotize olduÄŸunu ve kullanıldığını düşünüyoruz.Ä°nsanlar yanlışlıklar yapabilir. Yanlıştan dönmenin erdem olduÄŸunu defalarca söyledik ancak ikna edemedik.Ben babası ve bütün kanter aileleri olarak fetö terör örgütü tarafından yapılan çirkin darbeyi kınıyor ve lanetliyoruz. Enes'i baÅŸta ben babası ve Kanter aileleri evlatlıktan reddediyoruz" dedi.

Bu açıklamaların ardından Türkiye'de Twitter erişimi kapatılan ve yeni bir hesap açan Enes Kanter, ailesi tarafından reddedildiğini doğruladı ve yeni soyadının Gülen olduğunu açıkladı.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Enes (Kanter) Gülen sosyal medyada en çok konuşulanlar listesinde zirveye yerleşti.

AYDIN ÜNAL: PROFESYONEL BİR ELDEN ÇIKMIŞ

Uzun yıllar CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın metin yazarlığını yapan AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ãœnal, Twitter hesabından konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ãœnal, "Enes Kanter'in açıklamasını kesinlikle kendisi yazmamış. Açıklama profesyonel bir örgüt kaleminden çıkmış" dedi.

"DANIŞIKLI DÖVÜŞ"

Enes (Kanter) Gülen'e büyük tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları 'reddetme' olayının danışıklığı dövüş olabileceğini iddia etti.

Devlete sızmak için her alanda takiye yapan Fetullahçı Terör Örgütü, Kanter Ailesi'nin hukuki yaptırımlara maruz kalmamak adına tiyatro sahnelediÄŸi dillendirildi.

Sosyal medyada yapılan o açıklamalardan bazıları:

MEHMET KANTER AÇIĞA ALINMIŞTI

FETÖ'cü Enes Kanter'in babası, Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Kanter, geçtiğimiz günlerde açığa alınmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştı.

AKILLARA ATALAY DEMÄ°RCÄ°'YÄ° GETÄ°RDÄ°

15 Temmuz darbe girişimin ardından meydanlara çıkarak demokrasi nöbetine katılan ve darbe girişimini lanetleyen komedyen Atalay Demirci'nin Twitter hesabını ele geçirilmiş ve Enes Kanter ve Hakan Şükür ile sosyal medya üzerinden yaptığı konuşmaları yayınlanmıştı.

Demirci'nin Kanter'e, 29 Temmuz tarihli mesajda "Tedbiren takibi bırakmak zorundayım bu arada, anlarsın kardeÅŸim. Nelere bakarak insan avlıyorlar, dur bakalım geleceÄŸiz gibi biz de oralara, ne olur dua et, Allah'a emanet ol" dediÄŸi ortaya çıkmıştı.

Yaşanan bu olayın ardından gözaltın alınan komedyen Atalay Demirci, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine yönelik başlattığı soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

Fetullah Gülen ile tanıştığını da kabul eden Demirci ifadesinde, "Tanıdığım abiler, Fetullah Gülen ile tanıştığımda bana 'Sen özel bir insansın, hoca efendi seni sevmiÅŸ, yoksa görüşemezdin' dediler" diye konuÅŸmuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.