Sosyal Medya

Güncel

Devlet Bahçeli Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde konuşuyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde konuşuyor.



Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları şöyle:

- Yurdun her köşesinden burada olan kardeÅŸlerimi baÄŸrıma basıyorum. Heyecanlarınız güç veriyor. Tüm Türkiye'yi hasretle kucaklıyorum. Ãœzerimiz de oynanan oyunlara karşı dik durdunuz. Türk Bayrağını yücelttiniz, ÅŸehitlerimize sahip çıktınız. Yeni bir diriliÅŸin müjdesini verdiniz. Bahtiyarım Yeni Türkiye'nin yükseliÅŸini görüyorum. 

"EMPERYALÄ°ZMÄ°N MAÅžALARI BU SEFERDE  ASKER KILIÄžINA GÄ°RDÄ°"

Türkiye yeni seferine Yenikapı'dan baÅŸlıyor. 15 Temmuz'da son nefesi vermemizi gözlemlediler. FETÖ, savaÅŸ uçaklarıyla saldırdı. Bombalar ve kurÅŸunlar üzerimize yaÄŸdı. 15 Temmuz yeni bir istila ve yıkım hamlesidir. Mondros'da çerçevesi çizilen plan 15 Temmuz'da yeniden gündeme getirilmiÅŸtir. Emperyalizmin maÅŸaları bu sefer asker kılığına girdiler. Millete öldürücü darbe vurmak istediler. Türk vatanını çekemeyenler FETÖ'nün eline silah tuttuÅŸturdu. 15 Temmuz'da TBMM'yi ve kurumları bomlayanlarla, Çanakkale Savaşı'nda bize bomba yaÄŸdıran aynı yolun yolcusudur. 

"HANGİ VATAN EVLADI 15 TEMMUZ AKŞAMI OLANLARI SİNEYE ÇEKEBİLİR?"

Hangi vatan evladı 15 Temmuz akÅŸamı olanları sineye çekebilirdi? Ä°radenizi çalmak istediler reddettiniz. Yeri geldi tankın önüne yattınız, yere geldi kurÅŸunların önüne yattınız. Çünkü siz Türk Milletisiniz, siz Türkiye'siniz. Türk Milleti, küresel senaryoların farkındadır. Bu vatan 3-5 teröristin keyfi söylemleriyle düşmeyecektir. Ãœzerinde yaÅŸadığımız topraklar vatandır. 

"FETÖ, TÜRKİYE'NİN KALBİNE NİŞAN ALDI"

Biliniz ki 15 Temmuz yeni bir istila denemesi, yeni bir kıyım ve yıkım hamlesiydi. Mondros'ta çerçevesi çizilip Sevr'de dayatılan imha planları, 15 Temmuz'da yeniden gün yüzüne çıkarıldı. 'Su uyur düşman uyumaz' sözü bir kez daha anlam ve karşılığını buldu. Zalimler, hainler, emperyalizmin maşaları, bu defa Türk askeri kılığına girdiler, milletin silahını yine millete çevirdiler, milletin imkanlarını kullanarak yine millete öldürücü darbe vurmak istediler. Alim ve hoca görünümlü bir terörist, sığındığı Pensilvanya'dan getirdiği beddua seanslarıyla, nefret söylemleriyle, öfke nöbetleriyle cinayet örgütüne Türkiye'ye 'vur' emri verdi. İblis'e ruhunu satan bu vaiz, Müslüman görünümlü bu Voyvoda, ihanetle, Türk ve Türkiye düşmanlığıyla doruğa çıktı, fitne ve münafıklıkta rekor kırdı. Haçlı emellerinin taşıyıcılığını yapan FETÖ, Türkiye'nin kalbine nişan aldı.

'YENİ BİR SAYFA AÇIP GELECEĞİN HARİTASINI ÇİZELİM'

Bugün düzenlenen mitingle Türkiye, tek yürek olduğunu göstermiştir. Ayrımız, gayrımız yoktur. Şehitlerimizin ruhları ve şehit analarının gözyaşları bizimle beraberdir. Devlete meydan okuyanları elinizin gücüyle yendiniz. 15 Temmuz Türkiye için bir milattır. Kökeniniz ne olursa olsun, kardeşlik ve birlik için Yenikapı'yı doldurdunuz. Yeni bir sayfa açalım, milli dayanışma ve hukukun üstünlüğü ile geleceğin haritasını çizelim.

15 Temmuz'u anlamayan Vatikan kafasına ve darbe giriÅŸimini anlamayan bütün ülkeler Türkiye'nin gücünü gösterelim. Birlik ve dayanışmamız daim olsun. 15 Temmuz'dan beri 22 gündür tutulan ve bugünkü Yenikapı mitinginin hayırlı olmasını diliyorum. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.