Sosyal Medya

Güncel

Huber Köşkü'nün çatısına uçaksavar yerleştirildi

Darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sıklıkla kullandığı Sarıyer’deki Huber Köşkü’nün çatısına uçaksavar yerleştirildi.



Terör Örgüt FETÖ/PDY üyeleri tarafından 15 Temmuz gecesi yapılan darbe giriÅŸimi sonrasında CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın, Marmaris’te kaldığı otel saldırıya uÄŸramış ve CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan saldırıdan son anda kurtulmuÅŸtu.

Yine darbe giriÅŸimi akÅŸamı Ankara’da bulunan CumhurbaÅŸkanlığı Külliyesi bombalanmıştı. Tüm bunlardan dolayı CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın Ä°stanbul’da kullandığı önemli yerlerden biri olan Sarıyer’deki Huber Köşkü’nde üst düzey güvenlik önlemleri aldın.

GÃœNDÃœZLERÄ° ÃœZERÄ° KAPATILIYOR

Alınan önlemler kapsamında Huber Köşkü’ne uçaksavar ve ağır makineli tüfek yerleÅŸtirildi. Herhangi bir olumsuz durumda kullanılmak üzere konuÅŸlandırılan uçaksavar ve makineli tüfeÄŸin üzeri, gündüzleri kapatılıyor.

Yine daha önce olmayan ancak darbe giriÅŸimi sonrasında Huber Köşkü’nün giriÅŸine, “Ejder” olarak bilinen zırhlı araç ile elinde uzun namlulu silah bulunan polisler nöbet tutmaya baÅŸladı. Alınan güvenlik önlemleri kapsamında Huber Köşkü’nün bulunduÄŸu Kalender Caddesi’nde de güvenlik tedbirleri alındı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.