Sosyal Medya

Güncel

Murat Ãœlker'den 15 Temmuz ÅŸehit ailelerine jest

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, 15 Temmuz darbe girişimi nedeni ile şehit olan sivillerin yakınlarına, işe alımda öncelik tanıyacaklarını açıkladı.



Murat Ãœlker konu ile ilgili tweetinde ÅŸunları kaydetti: “Bizim. hayatını demokrasi uÄŸruna feda eden sivil ÅŸehitlerimize vefamız olmalı. Yaptıkları fedakarlığı anlatabilmemizin, karşılığını verebilmemizin bir yolu yok. GeleceÄŸimizi korudular. Onların rahat uyumaları için bizlerin de onların yakınlarının geleceklerine sahip çıkmamız lazım. Åžehitlerimizin birinci derece yakınları arasında bizimle çalışmayı tercih eden olursa, bu bizim kazancımız olacak. Onlar sayesinde fedekarlığın ne olduÄŸunu hep hatırlayacağız. Åžirket deÄŸerlerimiz aile deÄŸerleri gibidir. Åžehit yakınları ile bu deÄŸerlerimiz daha da kuvvetlenecek...”

Ülker'in attığı tweet yüzlerce kişi tarafından paylaşılırken, bir çok hesaptan destek açıklaması yapıldı. Ülker'in Twitter'de 110 bin takipçisi bulunuyor.

HOLDİNG DE AÇIKLAMA YAPTI

Murat Ãœlker'in bu paylaşımından sonra Yıldız Holding sitesine de konu ile ilgili bir açıklama konuldu. Açıklamada, "Åžehitlerimizin birinci dereceden aile fertlerinden ihtiyacı olan bir kiÅŸiyi, ülkemiz genelindeki Yıldız Holding'e baÄŸlı ÅŸirketlerimizde istihdam etmeyi sorumluluk olarak görüyoruz. BaÅŸvurularınız ihtisaslarınıza uygun iÅŸ kollarındaki müsait pozisyonlar için liyakat esasına göre deÄŸerlendirilecek ve önceliklendirilecektir. Sizi ailemizde görmekten memnunluk duyacağız.Ä°lgilenenlerin,İçiÅŸleri Bakanlığı listesindeki tespit, nüfus bilgileri ve özgeçmiÅŸleri ile [email protected] adresine baÅŸvurmaları yeterlidir" denildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.