Sosyal Medya

Güncel

Şehitleri kullanarak 123 bin TL dolandırdılar

Antalya’da şehit yakını ve gazilere yardım toplama bahanesiyle 123 bin TL dolandırıcılık yapan 2 kişi yakalandı.



Antalya Emniyet Müdürlüğü AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü görevlileri, yürüttükleri soruÅŸturma kapsamında kendisini Antalya Valisi Özel Kalem Müdürü olarak tanıtan ÅŸahısların 13 müştekiyi telefonla arayıp, ÅŸehit aileleri ve yakınlarına yapılacak yardımlarda kullanılmak üzere para talep ederek vatandaÅŸları dolandırdığını tespit etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarla şüpheli şahısların verdiği hesap numaralarına yatırılan 123 bin TL ile ilgili bankalarla yazışmalar yapılarak bloke konulması sağlandı ve müştekilerin dolandırılması engellendi.

2 KİŞİ YAKALANDI

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kendini Antalya Valisi Özel Kalem Müdürü olarak tanıtan ve para toplayan şahısların tespitine yönelik çalışma başlattı.

Kimlikleri tespit edilen A.A. ve Ä°.K.’nin 01 AÄŸustos günü Kars’ın Kağızman ilçesi Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yakalanmaları saÄŸlandı. Şüpheli Ä°.K.’nin 29 adet aranmasının ve 2 yıl kesinleÅŸmiÅŸ hapis cezasının bulunduÄŸu tespit edildi. Polis merkezinde sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Ä°.K. tutuklandı.

Şehitleri kullanarak 123 bin TL dolandırdılar

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.