Sosyal Medya

Güncel

ABD Genelkurmay Başkanı Dunford'a bavullu protesto

Vatan Partisi Gençlik Kolları üyeleri, ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford'ın Türkiye ziyaretini protesto etti



ABD Ankara Büyükelçiliği binası yakınında toplanan Vatan Partisi Gençlik Kolları üyeleri, ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford'ın Türkiye ziyaretini bavulla protesto etti.
Ankara'nın Çankaya İlçesi'ndeki Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Ankara Büyükelçiliği binası yakınında bir araya gelen Vatan Partisi Gençlik Kolları Öncü Gençlik üyesi bir grup, ABD Genelkurmay Başkanı Dunford'ın Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile görüşmek üzere Türkiye'ye gelmesini protesto etti. 'Dunford Go Home Send Us Fethullah', 'Get Up Coup Plotter Dunford' yazılı pankart ve dövizler açan gençlik kolları üyeleri, "Amerikan Uşağı Hain Fethullah" sloganları attı.
 
BAVULLU PROTESTO
 
Emniyet güçlerinin belirlediği yere gelen grup üyeleri adına açıklama yapan Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Başkanı Aykut Diş, "15 Temmuz gecesi Fethullahçı Terör Örgütü'nü üzerimize sürerek 300'e yakın yurttaşımızı katleden ve onlarcasını yaralayan dünyanın en büyük teröristinin genel kurmay başkanı bugün Ankara'da. Katil cinayet mahalline dönmüştür. Bugün Ankara'da bulunan ABD'nin Genel Kurmay Başkanı Dunford o katilin ta kendisidir. 15 Temmuz'daki FETÖ girişimi ile ABD, Türkiye'nin 24 Temmuz 2015'te değişen rotasını içine sindirememiştir. Türkiye'deki aparatlarının ezilmesini sindirememiştir" diye konuştu.
Yanlarında bir bavul getiren parti üyeleri, bavulu yolun ortasına atarak, "Ajanlarınızla, klaksonlarınızla kilo kilo sahte evrak taşıyarak Türk Ordusu'nun yurtsever subaylarına kumpaslar kurduğunuz bavulunuzu getirdik. Alın bu bavulu. PKK'nızı da, FETÖ'nüzün de enkazını kaldırın. Pılınızı pırtınızı toplayın defolun gidin" dedi. Parti üyeleri daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.