Sosyal Medya

Güncel

Teröristbaşı Gülen, CNN International'a konuştu

CNN International'a konuşan terör örgütü lideri Fetullah Gülen, 237 kişinin şehit olduğu darbe girişim için "Tiyatro" ve "Hollywood filmi gibi" ifadelerini kullandı.



15 Temmuz'da darbe giriÅŸiminde bulunan ve 237 kiÅŸiyi ÅŸehit eden, 2191 kiÅŸiyi de yaralayan FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen, CNN International'a konuÅŸtu.

15 Temmuz darbe giriÅŸimi için skandal ifadeler kullanan terör örgütü lideri Fetullah Gülen, "Tayyip’in tiyatrosu" sözleriyle yalancılığın ve terbiyesizliÄŸin sınırlarını zorladı.

CNN Fareed Zakaria GPS programına katılan terör örgütü lideri Fetullah Gülen, darbe giriÅŸiminin baÅŸrolü olduÄŸunu reddetti ve "EÄŸer ortada benim bu iÅŸe karıştığıma dair kanıt varsa, hemen Türkiye’ye dönerim" dedi.

Darbeye karışanlar içinde kendisine sempati besleyen insanların olabileceÄŸini söyleyen Fetullah Gülen'in bu sözleri, 15 Temmuz'un ardından örgüt üyelerine atılan "Kendinizi belli etmeyin, sokaklara çıkın ve insanların arasına karışın" mesajını hatırlattı. 

"Bu bir darbe deÄŸil tiyatro, Hollywood filmi gibi" diyen teröristbaşı, Türkiye’ye geri dönmesi konusunda da, "Mesele dönüp dönmemek deÄŸil ama hakkımda en küçük delil gösterirlerse her ÅŸeye razıyım" diye konuÅŸtu.

CNN'E KINAMA MESAJI

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği, terör örgütü lideri Fetullah Gülen'i konuşturan CNN'i kınadı.

Derneğin Twitter hesabından paylaşılan mesajda, "Terör elebaşısına mikrofon uzatan CNN'i kınıyoruz. Teröre yardım ve yataklıktır" denildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.